Ο Νίκος Μπαχαρίδης για την πρεμιέρα: «Δεν κερδίσαμε τόσο άνετα όσο δείχνει το σκορ»

Δηλώσεις στο ThrakiSportS παραχώρησε μετά την ευρεία νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Αλεξανδρούπολη ο τεχνικός του Πανθρακικού Νίκος Μπαχαρίδης.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε για την αναμέτρηση, την ετοιμότητα της ομάδας, τον επόμενο αγώνα αλλά και την ετοιμότητα του Θανάση Ντίνα:

Για την αναμέτρηση: «Κάθε πρεμιέρα έχει τις δυσκολίες της. Σήμερα δεν κερδίσαμε τόσο άνετα όσο δείχνει το τελικό σκορ. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν είμασταν καλοί, στην συνέχεια ανεβήκαμε στο γήπεδο και ελέγξαμε το παιχνίδι. Εκτός από τα δύο τέρματα που πετύχαμε είχαμε προϋποθέσεις για μεγαλύτερο σκορ στην ανάπαυλα. Φυσικά είχαμε και λίγο τύχη με το μέρος μας στο πρώτο τέρμα όμως και αυτή είναι παράγοντας του αγώνα. Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε δυνατά όμως για κάποιο λόγο χάσαμε την συνοχή μας και τις αποστάσεις μας. Ήταν η πρεμιέρα, το άγχος, οι φίλαθλοι, όλα μαζί. Οι παίκτες ήθελαν να κερδίσουμε το παιχνίδι και το καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο».

Για τους φιλάθλους: «Θέλω να τους συγχαρώ τους παίκτες μου που τα έδωσαν όλα όπως ευχαριστούμε και τους φιλάθλους για την συμπαράσταση. Ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός στόχος είναινα παίζουμε καλή μπάλα και εφόσον έρθει κάτι καλύτερο καλώς να έρθει, θα το πανηγυρίσουμε. Εμείς φανήκαμε ποιο έτοιμοι από τον αντίπαλο, καθώς φτάσαμε στις 100 μέρες προετοιμασίας. Έχουμε αξιόλογους παίκτες και όπως και στα μπαράζ αν δεν είχαμε βάθος δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε».

Για τον Θανάση Ντίνα: «Ο Ντίνας είναι πανέτοιμος για το επόμενο αγώνα στον Βύρωνα. Ένας αντίπαλος υπολογίσιμος στο πρωτάθλημα που τον συναντήσαμε τόσο στα μπαράζ, όσο και σε φιλικό εδώ στο ΔΑΚ».