Γ’ Εθνική: Κακός ο Άρης Αβάτου υπέκυψε στην ανωτερότητα της πολύ δυνατής Καβάλας του Ρουμπιέ

Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο ελλειπής Αρης Αβατου που ηττήθηκε με 3-0 από την Καβάλα στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή χωρίς την κολώνα της άμυνας τον Βασίλη Κουτσούμπα και έναν από τους ελάχιστους έμπειρους παίκτες της, υπέκυψε από τους Αργοναυτες του Γιώργου Αγγελίδη με γκολ των Σαλπιγγίδη, Καζαντζίδη και Ρουμπιέ πήρε την πολυπόθητη νίκη με (3-0) μετά από πολύ καλή εμφάνιση στην επανάληψη ενώ έχασε πέναλτι με τον Σαλπιγγίδη.

Όπως μας ενημερώνει η Πρωινή από όπου και η φωτο του αγώνα, στα πρώτα 45′ λεπτά ο ΑΟΚ είχε την υπεροχή, έχασε μια κλασσική ευκαιρία στο 16′ όταν από κεφαλιά πάσα του Ρουμπιέ, ο Καρακώστας με νέα κεφαλιά αστόχησε από κοντά και απειλήθηκε σοβαρά σε μια φάση στο τέλος στο 45′ σε φάση διαρκείας όταν δε βρήκαν στόχο από πολύ κοντά ο Παπαχρήστου και ο Παναγιωτίδης.

Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ της αλλαγής του Σαλπιγγίδη στο 54′ με κεφαλιά από σέντρα του Ιορδανίδη έδιωξε το άγχος από τους παίκτες των γηπεδούχων. Στο τελευταίο 10λεπτο ο ΑΟΚ με δύο γκολ, καθάρισε την παρτίδα. Στο 82′ ο Καζαντζίδης με σουτ έκανε το 2-0 αφού ο Ισμαήλ είχε αποκρούσει νωρίτερα δική του προσπάθεια και στο 83′ με πλασέ το 3-0 ο Ρουμπιές. Στο 89′ ο Σαλπιγγίδης πλάσαρε έσωσε ο πορτιέρε Ισμαήλ και στο 90′ ο Βαφειάδης εκτέλεσε πέναλτι αλλά ωραία ο Ισμαήλ και πάλι απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 91′ σε κεφαλιά του Ρουμπιέ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στο 92′ σε κενή εστία αστόχησε ο Σαλπιγγίδης.

Δυο τραυματισμούς στον ώμο είχαμε για την ομάδα του Αβάτου με τον Βολιώτη Δημητρη Αγροκώστα να αντικαθίσταται στο 33 από τον Παπαχρήστου και στο 80′ τον Πάρη Κοτόπουλο που μπήκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης να γίνεται επίσης αλλαγή με τον Θεοδωρόπουλο, με την κατάσταση των δυο να εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Αβάτου έχει νέο δύσκολο εκτός έδρας ματς παίζοντας στο Παραλίμνιο Σερρών με τον δυνατό Απόλλωνα, ενώ η Καβάλα στο μεγάλο ντερμπι της Ανατολικής Μακεδονίας φιλοξενείται απο την Δοξα Δράμας.

Διαιτητές ήταν οι Τικόζογλου, Τσακιρόπουλος και Αγγελόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Αγγελίδης): Σταθάκης, Δημητρακούδης (70’ Γερογιάννης), Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Καρακώστας (46’ Σαλπιγγίδης), Κατσέτης (46’ Βαφειάδης), Ρουμπιές, Ιορδανίδης (83’ Παπαδόπουλος), Μπαρέττας (90’ Παβλόφ).

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Παναγιωτίδης, Ψεμματάς, Χασάνογλου (46’ Π. Κοτόπουλος, 80’ Θεοδωρόπουλος), Λεωντσάκος,  Βασιλάκης,  Αναστασιάδης, Γκαρνέτας (68’ Κοντογιαννίδης), Μουξιός, Τσάπαρης, Δ. Αγροκώστας (33’ Παπαχρήστου).