Γ’ Εθνική: Επιβλητικός Πάνθραξ σκόρπισε με τριάρα την Αλεξανδρούπολη στην πρεμιέρα

Με εξαιρετική εμφάνιση και εμφατική νίκη στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής ο Πανθρακικός επιβλήθηκε με 3-0 της Αλεξανδρούπολης και ξεκίνησε με τρίποντο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Μόλις στην πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι η ομάδα της Κομοτηνής πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Γιαννακιτσίδης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του γκολκίπερ Κεσουδάκη και πλάσαρε από κοντά για το 1-0.

Ο τερματοφύλακας τη Αλεξανδρούπολης ωστόσο αποσόβησε το δεύτερο γκολ με καίρια επέμβαση στο σουτ του Αρετά στο 24ο λεπτό, κάτι που έγινε τέσσερα λεπτά μετά, όταν ο Βάσκος κινήθηκε στον χώρο πλάσαρε για το 2-0 μετά την ωραία ασίστ του Χακάν.

Το 2-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου, αφού το τρίτο γκολ του Βάσκου στο 30ο λεπτό ακυρώθηκε ως οφσαίντ.

Στο 53ο λεπτό ήταν η σειρά της Αλεξανδρούπολης να απειλήσει, αλλά ο Κοτσάκης μπλόκαρε την κεφαλιά του Τσιεγγελίδη.

Ένα λεπτό μετά έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ ο Πανθρακικός, με τον Βάσκο να κλέβει τη μπάλα και να πασάρει στον Γιαννακιτσίδης, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Το τρίτο γκολ ήρθε στο 74ο λεπτό για τον Πανθρακικό, όταν ο Μπαϊκαρά ανατράπηκε μέσα στην περιοχή μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, ο διαιτητής άφησε να συνεχιστεί το παιχνίδι και ο Γκουτσίδης βρέθηκε στο σωστό σημείο για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η Αλεξανδρούπολη θα μπορούσε να πετύχει έστω το γκολ της τιμής, ωστόσο ο Κοτσάκης έσωσε σωτήρια σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Τσιεγγελίδη, με το τελικό 3-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Σαπνάρας, Χακάν (78′ Φουρλατάρας), Γιαννακιτσίδης (66′ Γκουτσίδης), Σμάλης (56′ Κωσταρέλης), Βάσκος, Μπαϊκαρά (78′ Αντωνιάδης), Τανζού.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ουσταμπασίδης): Κεσουδάκης, Τσιτσεκίδης, Τσιεγγελίδης, Παπαγεωργίου, Πουλουκτσής (67′ Γκαϊδατζής), Αμπραχαμιάν (67′ Μαλτέζος), Τρανόπουλος, Παπάζογλου, Ευθυμιάδης (46′ Χριστοφορίδης) Κ. Πατσιώρας, Καρακασίδης.