Γ’ Εθνική: Δεύτερο φαβορί για τον τίτλο ο Πανθρακικός, φαβορί για υποβιβασμό το Άβατο, παραμονή για Ορφέα και Αλεξ σύμφωνα με τους μπουκ

Δεύτερο φαβορί για τον τίτλο στον 1ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής είναι ο Πανθρακικός, σύμφωνα με το μακροχρόνιο στοίχημα που δημοσιεύθηκε μετά ατην κλήρωση του πρωταθλήματος.

Μεγάλο φαβορί για τον τίτλο εμφανίζεται ο Πανδραμαϊκός με απόδοση 3,5 ενώ στο 5,00 είναι ο Πανθρακικός μαζί με Δόξα Δράμας και Καμπανιακό.

Στο 11,00 παίζεται ο Απόλλων Παραλιμνίου και ο Ποσειδών Μηχανιώνας ενώ στο 15,00 ο Ορφέας Ξάνθης και στο 18,00 η Αλεξανδρούπολη και ο Θερμαϊκός.

Στις εξι τελευταίες θέσεις που οδηγουν στον υποβιβασμο, έχοντας τις υψηλότερες αποδόσεις για τον τίτλο δηλαδή, εμφανιζονται ο περσινος πρωταθλητης Αγροτικός Αστέρας, ο Αρης Αβατου και η Καβάλα με αποδοση 25,00 ενώ ο Νεστος Χρυσουπολης εχει αποδοση 40,00 και οι Μεγας Αλεξανδρος Ορφανιου και Βυρωνας Καβαλας δίνουν 200,00 αν τυχει και κατακτησουν τον τίτλο, με άλλα λόγια θεωρουνται πρωταα φαβορι για υποβιβασμο.

Αν κοινως επιβεβαιωθουν οι προβλεψεις των στοιχηματικων εταιρειών, πρωταθλητής θα αναδειχθεί την σεζον 2022-2023 ο Πανδραμαϊκος με τον Πανθρακικό να διεκδικεί με άλλους δυο την 2η θεση, θα εξασφαλίσουν παραμονη πιο ευκολα ο Ορφέας Ξάνθης και πιο δύσκολα η Αλεξανδρούπολη αλλά θα υποβιβαστεί ο Αρης Αβατου. Αναλυτικά η λίστα των αποδόσεων έχει ως εξής: