Νέα απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ υπέρ του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων σε παρεμφερή υπόθεση με Αγροτικό Αστέρα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις:

Απορρίπτει την προσφυγή του αθλητικού σωματείου «Νέες Ατρομήτου 2018» κατά της από 24.10.2022 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Απορρίπτει την προσφυγή του αθλητικού σωματείου «Αθλητικός Όμιλος Αγίας Παρασκευής» κατά της προκήρυξης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Γυναικών Περιόδου 2021-2022.

Ιδιαιτερο ενδιαφέρον έχει η πρώτη απόφαση, γιατι άπτεται του Μητρωου. Οι Νέες Ατρομητου ειχαν αναδειχθει πρωταθλητριες οπως και ο Αγροτικος Αστερας στον 1ο Ομιλο της Γ’ Εθνικης Ανδρων αλλα δεν προήχθησαν στην Α’ Εθνική Γυναικων γιατι δεν ειχαν αθλητικη αναγνωριση.

Οπως απεφάνθη λοιπον το Διαιτητικο Δικαστήριο, καλώς δεν προήχθησαν απο την Εκτελεστικη Επιτροπη. Η απόφαση εμμέσως απαντά στο τι θα γινοταν αν προσέφευγε αντιστοιχως και ο Αγροτικος Αστερας. Υπενθυμιζεται οτι η ομαδα του Ευοσμου δεν έκανε ποτέ κατι τέτοιο. Η μονη που κυνηγησε το θέμα ήταν ο Πανδραμαικος που ομως απορρίφθηκε και η δικη του προσφυγη και ετσι ξεκινα το πρωταθλημα της Γ’ Εθνικης χωρις νεες δικαστικες εκκρεμοτητες.