Γ’ Εθνική: Ξεκινά το νέο πρωτάθλημα χωρίς να μάθουμε ποτέ την πραγματική τελική βαθμολογία του περσινού στον 1ο Όμιλο

Το πρωτάθλημα αρχίζει – έστω και με καθυστέρηση δυο μηνών – αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι για τον 1ο Ομιλο ξεκινά χωρίς να γνωρίζουμε ποια ήταν η τελική βαθμολογία του περσινού.

Με βάση την βαθμολογία που υπήρχε μέχρι και την περασμένη Δευτέρα στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο Αγροτικός Αστέρας ήταν πρωταθλητής (και υπενθυμίζεται ότι ως πρωταθλητής βραβεύθηκε και συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου).

Ωστόσο η ΕΠΟ δεν τον προβίβασε στην SL2, γεγονός που οδήγησε τον Πανδραμαϊκό να κάνει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Η προσφυγή αυτή έπεσε την περασμένη εβδομάδα στο κενό, αλλά η απορία έμεινε.

Τελικά ποια ήταν η τελική βαθμολογία; Παρέμεινε ως είχε, με τον Αγροτικό πρώτο και απλά δεν ανέβηκε και δεν έπεσε καμία ομάδα. Θεωρήθηκε ότι ο Αγροτικός και οι άλλες τρεις ομάδες που δεν είχαν αθλητική αναγνώριση κατέλαβαν τις τελευταίες θέσεις;

Και σε κάθε περίπτωση, όπως έχει αναδείξει το ThrakiSportS, πόσο νόμιμο και ηθικό είναι από ομάδες που συμμετείχαν πέρυσι σε ένα πρωτάθλημα που εν τέλει και εν τοις πράγμασι χαρακτηρίστηκε «ως μη γενόμενο», να ζητούνται και φέτος χρήματα ύψους 500 ευρώ ως παράβολο συμμετοχής; Μήπως θα έπρεπε να περσινά να επιστραφούν ή να συμψιφιστούν με τα φετινά, ώστε τουλάχιστον να αποζημιωθούν οι ομάδες για αυτήν την ταλαιπωρία;