ΕΠΣ Έβρου: Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για τους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου

Ανακοινώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Έβρου οι ποινές των ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων ομάδας και σωματείων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Έβρου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις αποφάσεις που πήραν:

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

1) Πλουμίδης Ν. – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
2) Μανδάνης Δ. – ΑΟ Καππαδοκών, 1κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
3) Γουδουλάκης Δ. – ΑΟ Δορίσκου, 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
4) Μπακάλ Χασάν Ογλού Μ. – ΑΜΟ Ρούσσα, 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
5) Τζιαμπαζάκης Ε. – Νίκη Απαλού, 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
6) Ρουστέμι Α. – Νίκη Απαλού, 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
7) Κουτέρης Γ. – Άρδας Καστανεών, 1 κόκκινη, 1 αγωνιστική
8) Γεωργόπουλος Δ. – ΑΟ Μαΐστρου, 1 κόκκινη, 1 αγωνιστική
9) Βενετίδης Ι. – Ηρακλής Σαγήνης, 1 κόκκινη, 4 αγωνιστικές

ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ

1) Επιβάλλει χρηματική ποινή 10€ και απαγόρευση στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική στον εκπρόσωπο του σωματείου ΠΑΕ ΡΙΖΙΩΝ κ. Κωστογλούδη Ε. για μη διατήρηση της τάξης και της πειθαρχίας στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διάρκεια του αγώνα με το σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ στις 6/11/2Ο22.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

1) Ο αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ Κ-14 στις 6/11/2022 κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΗΣ με σκορ 3-0 καθώς το σωματείο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ δεν προσκόμισε Κάρτες Υγείας και Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας ενώ προσήλθε στο γήπεδο την προκαθορισμένη ώρα. Ο εν λόγω αγώνας δεν ποσμετράται για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχων του σωματείου ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ.

2) Ο αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ Κ-12 στις 6/11/2022 κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΗΣ με σκορ 3-0 καθώς το σωματείο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ δεν προσκόμισε Κάρτες Υγείας και Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας ενώ προσήλθε στο γήπεδο την προκαθορισμένη ώρα. Ο εν λόγω αγώνας δεν ποσμετράται για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχων του σωματείου ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ.

3) Ματαίωση αγώνα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ Κ-12 με ευθύνη και των 2 σωματείων ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ – ΑΟ ΤΥΧΕΡΟΥ στις 6/11/2022. Λογίζεται ως μη γενόμενος και δεν κατακυρώνεται υπέρ κανενός. Ο εν λόγω αγώνας δεν προσμετράται για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχων κανενός σωματείου.