Κηδεύτηκε στους Τοξότες ο παλαίμαχος του ΑΟΞ Αναστάσης Ζουρνατζίδης – «Έφυγε» πικραμένος για την πορεία της αγαπημένης του ομάδας

Πικραμένος για την πορεία της αγαπημένης του ομάδας, του ΑΟΞ, την φανέλα του οποίου υπηρέτησε και ως παίκτης, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη ο Αναστάσης Ζουρνατζίδης.

Η κηδεία έγινε την Τετάρτη από τον Ιερό Ναό Κοιμησης Θεοτόκου Τοξοτών, παρόντων πολλών συγγενών, φίλων, συγχωριανών αλλά και αρκετών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Διαμαντής, Μπερτος, Κριεζης, Νεοχωριτης, Φουρλακιδη, Πανίδης, Βασιλειάδης, Ζυγριδης, Καμαρακης, Λαπας και Ζωγράφος ήταν μεταξύ πολλών ορισμένοι που εντόπισε ο Γιάννης Τσιλιγγιρίδης, ο οποίος επίσης έδωσε το παρών στο «στενό αντίο» όπως και οι παράγοντες Γιάννης Ιεροπουλος και Γιωργο Χατζημωυσιαδη!

«Πάλεψες γενναία και με αξιοπρέπεια τα τελευταία χρόνια φίλε Τάσο Ζουρνατζίδη που μας άφησες  στην καλύτερη ηλικία και πήγες στην γειτονιά των Αγγέλων. Οι φίλαθλοι θα σε θυμούνται  γιατί πέρα από σπουδαίος ποδοσφαιριστής ήσουν και ένας αδαμάντινος χαρακτήρας με ήθος και αξιοπρέπεια. Καλό παράδεισο να έχεις Τάσο εκεί που πηγαίνεις», σχολίασε ο Τσιλιγκιρίδης.

Στεφάνια στη μνήμη του Ζουρνατζίδη κατατεθηκαν από τον συλλογο Δημοτικων Υπαλλήλων Νομού Ξανθης, από το Εσπερινό Λύκειο και Γυμνάσιο και από τον Σύλλογο Παλαιμάχων ΑΟΞ. O ίδιος έφυγε μαχητής, αλλά και πικραμένος από την πορεία τα τελευταια χρονια της αγαπημένης του ομάδας, του ΑΟΞ, για την οποία καθημερινά ενημερωνόταν και συχνά διατύπωνε τις απόψεις του στο facebook.