ΕΠΣ Ξάνθης: Αίσθηση από την ανάρτηση του Νέστου Κύρνου με φωτογραφία του Αχμέτ Σαδίκ

Ο Αχμέτ Σαδίκ είναι ένας αμφιλεγόμενος πολιτικός που έχει περάσει στην ιστορία, έχοντας απο πολλούς το προσωνύμιο «Ντενκτάς της Θράκης». Εκέγονταν για αρκετά χρόνια ανεεξάρτητος βουλευτής Ροδόπης και εκτιμάται ότι εξαιτίας της δυναμικής που είχε αναπτύξει, το ελληνικό κράτος έβαλε το εκλογικό όριο του 3%.

Από τότε δεν μπόρεσαν να ξαναεκλεγούν ανεξάρτητοι υποψήφιοι και όποιοι μειονοτικοι βουλευτές πέτυχαν την εκλογή τους, το έκαναν μέσα από τα παραδοσιακά πολιτικά κόμματα.

Το τελευταίο διάστημα έχει έρθει στο προσκήνιο η χορηγία του γιου του Λεβέντ στον Πανθρακικό αλλά και η γενικότερη προσπάθεια της Άγκυρας να παίξει ρόλο στα αθλητικά δρώμενα της Θράκης μέσω στηριξης μειονοτικών σωματείων αλλά και διοργάνωσης τουρνουά, όπως αυτό που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στη μνημη Σαδίκ.

Για αυτό και ήδη προκαλουνται πολλά σχόλια από την κίνηση του Νέστου Κύρνου, ομάδας της ΕΠ Ξάνθης, να ανεβάσει πριν λίγες ημέρες την ανωτέρω φωτογραφία. Στη μέση οπως φαίνεται είναι η φωτογραφία του Αχμέτ Σαδικ, με την επισημανση να είναι πως δεν πρόκειται για καινούρια εικόνα αλλά για φωτογραφία από το καλοκαιρινό τουρνουα, που απλά ανέβηκε στα social media της ομάδας φθινοπωριάτικα.

Τυχαία ή όχι η ανάρτηση, είναι κάτι που κανείς δεν ξέρει…