Volley League: Διψά ο Έβρος και η Ορεστιάδα για ποιοτικό βόλεϊ! Μετά τους 2.000 φιλάθλους με τον Ολυμπιακό πάει για sold out το «Νίκος Σαμαράς» με τον Παναθηναϊκό!

Τις εντυπώσεις εκτός από την εμφάνιση του Άθλου Ορεστιάδας κόντρα στον Ολυμπιακό έκλεψε και ο κόσμος της Ορεστιάδας που σχεδόν γέμισε το κλειστό Νίκος Σαμαράς και παραλίγο με την βοήθειά του οι Εβρίτες να λύγιζαν τους Πειραιωτες.

Κοντά στους 2000 φίλοι του βόλευ από όλο τον Έβρο και όχι μόνο βρέθηκαν στο κλειστό της πόλης αφού η πόλη έχει σχεδόν μια πενταετία να φιλοξενήσει αγωνες της Volley League μετά τον υποβιβασμό του ΑΟ Ορεστιάδας ο κόσμος διψά για σημαντικούς αγώνες.

Μάλιστα υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία και τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναικό, που λέγεται πως εαν ο Άθλος επικρατήσει στην Πολίχνη του Πήγασου το Σάββατο για την 3η αγωνιστική αναμένεται o κόσμος της Ορεστιάδας να κατακλύσει το γήπεδο Νίκος Σαμαράς στον αγώνα με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Ο Άθλος μέχρι στιγμής έχει πουλήσει κοντά στα 400 διαρκείας με τον κόσμο αν και το πρωτάθλημα έχει αρχίσει να προμηθεύεται κοντά στις 30 καρτέλες του Άθλου και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.