ΕΠΣ Έβρου: Παραλίγο τραγωδία με τον υπηρεσιακό τερματοφύλακα της Νίκης Άνθειας – «Γύρισε η γλώσσα» του, τον έσωσε ο γιατρός αγώνα, διεκομίσθη προληπτικά στο νοσοκομείο

Παραλίγο τραγωδία σε αγώνα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου που διεξήχθη το Σάββατο, όταν «γύρισε η γλώσσα» ποδοσφαιριστή, τον οποίο έσωσε με την άμεση επέμβαση του ο γιατρός αγώνα. 

Όπως αναφέρει το SportsAddict που ανέδειξε το περιστατικό, σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση το γιατρού αγώνα στην αναμέτρηση Νίκης Άνθειας – Ακρίτα  Δαδιάς το Σάββατο, στην πρεμιέρα του νοτίου ομίλου της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Συγκεκριμένα, στο 15′ της αναμέτρησης που διεξάγονταν στο γήπεδο της Άνθειας, παίκτης της Δαδιάς βρήκε άθελα του με το γόνατο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μανώλη Βαλασούδη ο οποίος φόρεσε εθελοντικά τα γάντια για να βοηθήσει την ομάδα του χωριού του, καθώς απουσίαζαν οι δύο γκολκίπερ που αγωνίζονται σε αυτήν.

Ο Βαλασούδης έχασε για λίγο τις αισθήσεις και του «γύρισε η γλώσσα». Τότε ο γιατρός του αγώνα Δημήτρης Κέλελης που κατάγεται από την Άνθεια και ήταν εκεί για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, μπήκε αμέσως στον αγωνιστικό χώρο και με τις απαραίτητες ενέργειες έσωσε τον παίκτη της ομάδας.

Υπήρξε μισή ώρα διακοπή στο ματς, καθώς χρειάστηκε να κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τερματοφύλακα και να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για προληπτικούς λόγους, καθώς στο μεταξύ είχε συνέλθει πλήρως και ήταν καλά στην υγεία του.

«Το Σάββατο ο γιατρός έσωσε μία ζωή. Τον ευχαριστούμε», δήλωσε στο SportsAddict ο προπονητής της Άνθειας Σωτήρης Κυλιτζίδης που  πολύ σωστά επίσης επεσήμανε το αυτονόητο: «Κανένα ματς να μην αρχίζει χωρίς την παρουσία γιατρού». 

Από την πλευρά της η διοίκηση του Ακρίτα Δαδιάς με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της ευχήθηκε περαστικά στον Μανώλη Βαλασούδη και έδωσε συγχαρητήρια στον γιατρό του αγώνα για την άμεση επέμβαση του, γράφοντας: “Η ομάδα μας εύχεται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον τερματοφύλακα της Νίκης Άνθειας για τον τραυματισμό του, καθώς επίσης συγχαίρει τον ιατρό του αγώνα για την άμεση επέμβαση του”.