Super League: Μπήκε αλλαγή στο 85′ και κέρδισε το πέναλτι της ισοφάρισης ο Ιωαννίδης στο ντέρμπι της έντασης ΠΑΟ-ΟΣΦΠ (+video)

Ο Κομοτηναίος Φώτης Ιωαννίδης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στο ντέρμπι των αιωνίων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που ολοκληρώθηκε με πολλή ένταση αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ο Ιωαννίδης μπήκε ως αλλαγή στο 85′ αλλά ήταν ο παίκτης που σε μια χαμένη φάση στο έβδομο λεπτό των καθυετσρήσεων δέχτηκε την αγκωνθά του Αβιλα και κέρδισε με την βοήθεια του VAR το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο 90+13′ ο Σπόραρ για να διατηρήσει το αήττητό του στο πρωτάθλημα και το +10 από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί ένα λεπτό πριν μπει αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο ο Ιωαννίδης, στο 84′, με σκορερ με τον Μπιέλ. Οι Πειραιώτες πιθανότατα έκαναν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, αλλά είδαν τον Μπρινιόλι να κρατάει όρθιο σε πολλές περιπτώσεις των Παναθηναϊκό που είχε και δυο ακυρωθέντα (ορθά) τέρματα.

Μετά τον καταλογισμό του πέναλτι αλλά και μετά το τέλος του αγωνα υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση από παίκτες και παράγοντες του Ολυμπιακού, με ορισμένους μάλιστα να καταγγέλουν στημένη την διαιτησία και να ζητούν την αποχώρηση των ερυθρολεύκων από το πρωτάθλημα. Δείτε το βίντεο με τα κορυφαία στιγμυότυπα του ντέρμπι: