Super League 2: «Αλογάκι» ο 18χρονος Ξανθιώτης Παναγιώτης Βουλγαρίδης του Ορφέα Ξάνθης

Στην Λάρισα για ποδόσφαιρο αλλά και για σπουδές θα βρίσκεται ο 18χρονος Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Βουλγαρίδης.

Ο «Βούλγα» που θα αγωνίζεται στα Κ19 της ΑΕ Λάρισας, γεννήθηκε στις 22 Γενάρη του 2004, αγωνιζόταν από τα 14 του στον Ορφέα Ξάνθης στην Γ’ Εθνική (35 συμμετοχές με ένα γκολ) προερχόμενος από τις ακαδημίες της ομάδας και μπορεί να αγωνιστεί στα χαφ ως ανασταλτικός μέσος αλλά και ως πλάγιο μπάκ.

Ήδη ο 18χρονος φοιτητής Γεωπονίας-Αγροτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει πάρει μέρος σε αρκετά φιλικά της Κ19 της ΑΕΛ και μάλιστα κόντρα στην πρώτη ομάδα και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του προσεχώς κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ19.

Η ανακοίνωση της Λάρισας: Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βουλγαρίδη, ο οποίος είναι γεννημένος το 2004, αγωνίζεται σε θέσεις της μεσαίας γραμμής και της άμυνας, προέρχεται από τον Ορφέα Ξάνθης και εντάσσεται στη δύναμη του τμήματος Κ19 της ομάδας μας. Το νεαρό ποδοσφαιριστή καλωσόρισε στην ΑΕΛ ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Τάσος Βενέτης και του ευχήθηκε εκ μέρους όλων καλή σταδιοδρομία με την βυσσινί φανέλα.