Γ’ Εθνική: Με χατ τρικ Αλαγκιοζίδη και πεντάρα στην Χρυσούπολη με το δεξί έστω και σε φιλικό η νέα Ξάνθη του Χατζημεστή

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Χρυσούπολη ο ΓΣ Ξάνθης με το σήμα του Ορφέα και μπορντό φανέλες επικράτησε του Νέστου του Κώστα Βασιλακάκη με 2-5 και έδειξε έτοιμη εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα.

Ο αγώνας που έγινε στο γήπεδο του Αγιάσματος ήταν η προβα τζενεράλε για την ομάδα της Ξάνθης του Μπάμπη Χατζημεστή που προηγήθηκε με σουτ του Τορομανίδη στο 35′ που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Νέστος Χρυσούπολης που στήθηκε κυριολεκτικά σε μια εβδομάδα δίνοντας το δεύτερο και τελευταίο ίσως φιλικό ισοφάρισε σε 1-1 στο 50′ με τον έμπειρο Γιώργο Σκαθαρούδη. Η ομάδα του Ορφέα έκανε το 1-2 με σουτ του Γιώργου Κουκουρίγκου με τον νεαρό Δραμινό επιθετικό που αποκτήθηκε από την Κ19 του ΑΟΞ Γιάννη Αλαγκιοζίδη να σκοράρει τρεις φορές στο 65′ με προβολή, στο 80′ με κεφαλιά και στο 90′ κάνοντας το 1-5 με μονοκόμματο πλασέ. Το τελικό 2-5 να έκανε στις καθυστερήσεις ο Σερβος Βουκ Γιάνκοβιτς για τον Νέστο.

Οι δυο προπονητές Χατζημεστής αλλά κυρίως ο Βασιλακάκης έκαναν αρκετες δοκιμές χρησιμοποιώντας αρκετούς παίκτες περιμένοντας να μάθουν τον αντίπαλό τους μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος την Δευτέρα το πρωί (φώτο αρχείου).