Super League 2: Ξεκίνημα με… γκέλα για τον Πανσερραϊκό των πολλών Θρακιωτών και για ΑΕΚ και ΟΣΦΠ

Την ήττα… γλύτωσε ο Πανσερραϊκός  των πολλών Θρακιωτών μέσα στην έδρα του κόντρα στον Θεσπρωτό και κατάφερε τελικά στο τέλος να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην πρεμιέρα της Super League 2 απέναντι στον Θεσπρωτό του Εβρίτη ιδιοκτητη Γιωργου Αραμπατζάκη και του πρώην προπονητή της Ξάνθης Χουαν Ραμον Ρότσα.

Το σύνολο του Χουάν Ραμόν Ρότσα μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι στο μόλις 4ο λεπτό άγγιξε το 1-0, όμως ο Βασιλάκης είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννίκογλου. Ο έχων και θρακιώτικες ρίζες πορτιέρε του Πανσερραϊκού χρειάστηκε να επέμβει στο 25′, όταν ο Δρίτσας έκανε το σουτ και ο εκείνος με δύσκολη απόκρουση, είχε τη βοήθεια και του δοκαριού για να κρατήσει το μηδέν.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι και προσπάθησαν να βρουν τρόπους να αιφνιδιάσουν την αντίπαλη άμυνα. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποια μεγάλη τελική προσπάθεια, μέχρι το 65′. Εκεί, οι γηπεδούχοι έφτασαν για πρώτη φορά τόσο κοντά στο γκολ, καθώς ο πρώην της Ξάνθης Τελης Καρασαλίδης έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιμόπουλου.

Τρία λεπτά μετά, ήρθε το πολυπόθητο τέρμα για τον Θεσπρωτό, καθώς ο Δρίτσας έπιασε το σουτ, νίκησε τον Γιαννίκογλου και έβαλε σε θέση… οδηγού την ομάδα του. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο για την ισοφάριση, καθώς στο 81ο λεπτό, οι παίκτες του πρώην κοουτς του Πανθρακικού Δημητρη Ελευθερόπουλου είδαν τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και ο Σαϊντ ευστόχησε απέναντι από τον Τσιμόπουλο για το 1-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας. Για τον Πανσερραϊκό ο Ελευθερόπουλος ξεκίνησε με τον πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης Γιαννίκογλου, τους επίσης πρώην του ΑΟΞ Δεληγιαννίδη και Καρασαλίδη καθώς και τον πρώην του Πανθρακικού Πεταυτάκη ενώ στο 76′ μπηκε ως αλλαγή ο Μυστακίδης.

Στα άλλα σαββατιάτικα ματς, αμφότερα για τον Νότιο Όμιλο, είχαμε γκέλες για τις β’ ομάδες ΑΕΚ και Ολυμπιακου. Οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο ενώ η ΑΕΚ στη Ριζούπολη ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα.