Α2 Γυναικών: Νίκη στο τάι μπρέικ μετά από διπλή ανατροπή για τον Φοίνικα επί του ΑΣ Ιωαννίνων στο «Παρασκευόπουλος»

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση αλλά τελικά στο τάι μπρέικ ήταν πιο ψύχραιμος και κατάφερε έτσι να πάρει με 3-2 τη νίκη επί του ΑΣ Ιωαννίνων σε ένα ματς που κόντεψε να κρατήσει τρεις ώρες.

Οι Αλεξανδρουπολίτισσες στο πέμπτο σετ βρέθηκαν αρχικά πίσω στο σκορ, έφτασαν πρώτες στο ματς μπολ αλλά είδαν τις Ηπειρώτισσες να κάνουν ανατροπή, να έχει αυτές την ευκαιρία να κερδίσουν στο 16-17 αλλά με σερί 3-0 οι Θρακιώτισσες πήραν τη νίκη.

Νωρίτερα ο Φοίνικας είχε βρεθεί πίσω στο σκορ χάνοντας το πρώτο σετ, κατάφερε όχι απλά να ισοφαρίσει αλλά και να πάρει προβάδισμα κερδίζοντας τα δυο επόμενα, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρωσει την ανατροπή και να πάρει το τρίποντο. Ετσι οι δυο ομάδες οδηγηθηκαν στο δραματικό, όπως εξελίχθηκε, τάι μπρέικ.

Τα σετ: 3-2 (22-25, 25-19, 25-17, 21-25, 19-17).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Τσουλκανάκης): Οικονομίδου, Molla, Μάρκουλη, Αρχιμανδρίτη, Ζάικου, Μάρτση, Κοντογιάννογλου (λ) / Παπαβασιλείου, Ανδρεάδη, Βούλγαρη.
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Κ. Τσιούπης): Ντούση, Μπούρλη, Chabai, Παππά Κ., Παππά Α., Τικμανίδου, Θεοπίστου (λ) / Τάνα, Καλουτσάκη, Κακαγή