Volley League: Η Ορεστιάδα «ζει και αναπνέει» για το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Άθλου κόντρα στον Ολυμπιακό

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ο Άθλος Ορεστιάδας θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του και αυτό θα είναι απέναντι στον πρωτοπόρο και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι έχει ορισθεί για το Σάββατο στις 19:00. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Άθλου στην Ορεστιάδα και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιστορικό αφού συμμετέχει για πρώτη φορά στην Volley League.

Έτσι μετά από χρόνια και πάλι η καρδιά της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού βόλεϊ θα «χτυπήσει» δυνατά στον Έβρο, όπου το νέο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς» είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει μία από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού αθλητισμού.

Όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Όλοι μαζί στη μεγάλη «γιορτή» του Σαββάτου

Στους ρυθμούς της σαββατιάτικης αναμέτρησης (19.00) για την 3η αγωνιστική της Volleyleague Άθλος Ορεστιάδας – Ολυμπιακός «ζει και αναπνέει» τις τελευταίες ώρες η Ορεστιάδα! Μετά από χρόνια και πάλι η καρδιά της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού βόλεϊ θα «χτυπήσει» δυνατά στον Έβρο, όπου το νέο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς» είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει μία από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού αθλητισμού.

Διοίκηση, αθλητές, τεχνικό επιτελείο και στελέχη της ομάδας το τελευταίο διάστημα προετοιμάστηκαν εντατικά, ώστε το πρώτο φετινό εντός έδρας ματς της σεζόν, πέρα από ιστορική σημασία να έχει και το χαρακτήρα μιας πραγματικής γιορτής του βόλεϊ, στην οποία, όλοι όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν θέαμα ψηλού επιπέδου από αθλητές παγκόσμιας κλάσης.

Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα του Ηλία Κρεούζη, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ολοκληρώνει σήμερα τις προπονήσεις της με στόχο στην πρώτη της φετινή επίσημη «παράσταση» μπροστά στους συμπολίτες της, να παίξει ελεύθερα και με τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου, να δώσει κάθε ικμάδα των δυνάμεών της, για ό,τι καλύτερο κόντρα σε ένα εκ των φαβορίτου τίτλου.

Κρεούζης : «Περιμένουμε τον κόσμο σε μια πραγματική «γιορτή» του αθλήματος»

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους «ερυθρολεύκους» ο τεχνικός της ομάδας μας Ηλίας Κρεούζης δήλωσε «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ανυπόμονοι για αυτό το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό! Περιμένουμε τον κόσμο να ανταποκριθεί στην πρόκλησή μας και να γεμίσει το γήπεδο συμμετέχοντας σε μια πραγματική «γιορτή» του αθλήματος, που θα φιλοξενήσει έπειτα από πολλά χρόνια και πάλι η πόλης Ορεστιάδας!

Θεωρώ πως πέρα από την σημασία της ανόδου, η μεγάλη επιτυχία της περσινής πορείας της ομάδας, είναι αυτά τα παιχνίδια με τους μεγάλους αντιπάλους, ιστορικές ομάδες στο ελληνικό βόλεϊ. Σε τέτοιους αγώνες, ανταμείβονται πραγματικά όλοι οι «καρποί» των προσπαθειών της διοίκησης, των αθλητών και όλων των μελών του συλλόγου για την επίτευξη του περσινού «άθλου» του Άθλου Ορεστιάδας! Για αυτό είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενος, που όντας «κομμάτι» αυτής ομάδας θα συμμετέχω σε αυτά τα παιχνίδια».

Τσιουτσιουλούδης : «Να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας κάθε πόντο»

Από την πλευρά του ο νεαρός κεντρικός του Άθλου Ορεστιάδας, Κώστας Τσιουτσιουλούδης, υπογράμμισε «Είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας που παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και εκ των φαβορί του τίτλου. Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου, την στήριξη της Ορεστιάδας για να συνεχίσουμε δυναμικά τη σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει εξαρχής.

Εμείς, όπως και σε κάθε αγώνα, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα παλέψουμε για κάθε πόντο και θα δείξουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά στην προπόνηση! Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε μαζί με τους συμπολίτες μας κάθε πόντο».