Αποχαιρέτησε τον Ορφέα Ξάνθης και συνεχίζει στο Κουτσό ο… προφέσσορ Ιμέρ Χίντ!

Με έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του τοπικού ποδσφαίρου της Ξάνθης και όχι μόνο συμφώνησε ο Παύλος Μελάς Κουτσού που συμφώνησε με τον πολύπειρο Ιμέρ Χιντ του Ορφέα Ξάνθης.

Ο 35χρονος (γεννημένος στις 21 Σεπτεμβρίου 1987) επιθετικός, πατέρας τριών παιδιών και ένα από τα πιο καλλιεργημένα παιδιά του χώρου, καθηγητής σε ΙΕΚ, με σπουδές στην Πληροφορική στην Θεσσαλονίκη, Μηχανολόγου Μηχανικού στην Κοζάνη, με μεταπτυχιακό στην Ξάνθη στην Υδραυλική Μηχανική και το Περιβάλλον και πτυχίο στο ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπών πλέον δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις απαιτήσεις του Ορφέα στην Γ’ Εθνική και επέλεξε το Κουτσό στην Α’ Ξάνθης.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ορφέα Ξάνθης και συνέχισε σε αυτές της Ξάνθης. Ακολούθησε ο Αστέρας Σελέρου, η Δόξα Ξάνθης στην Δ’ Εθνική, οι Ακρίτες Κοζάνης, η ΑΕ Κοζάνης, ο Ορφέας Ξάνθης, ο Άρης Αβάτου και την τελευταία πενταετία και πάλι ο αγαπημένος του Ορφέας με τον οποία πέτυχε 20 τέρματα στην Γ’ Εθνική με καλύτερη σεζόν το 2017-18 όπου με 10 γκολ τερμάτισε στην τρίτη θέση των σκόρερ.

Αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει πολύ τον Ρωμανό Κοντογιαννίδη και τον παύλο Μελά, και πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο με την Ασπίδα Ξάνθης, αφού ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με την νέα του ομάδα.