Παρών ο Πανθρακικός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου του Άμπου Ντάμπι με τον Γιώργο Αγαλιανό

Το “παρών” και στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου του 2022, που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Αμπού Ντάμπι με τη συμμετοχή 1.700 αθλητών από 67 χώρες, δίνει η Budo Academy Fighters του Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου “Πανθρακικός”, εκπροσωπώντας την Κομοτηνή και την Ελλάδα με τον Γιώργο Αγαλιανό.

Ο Κομοτηναίος αθλητής μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πήρε το εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου οπως αναφέρει το inkomotini αύριο 4/11 θα αγωνιστεί στην κατηγορία +21 χρονών -77 κιλά. Μαζί με τον προπονητή του, Πάρη Μαρινέλη, πραγματοποίησαν μια υψηλού επιπέδου προετοιμασία, και ελπίζουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δεδομένου οτι στη συγκεκριμένη κατηγορία θα αγωνιστούν οι τριάντα κορυφαίοι αθλητές του κόσμου!

“Τους τελευταίους μήνες η προετοιμασία ήταν δύσκολη και επίπονη”, σημειώνει ο πολύπειρος Πάρης Μαρινέλης, “αλλά το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει”, εκτιμά με αυτοπεποίθηση. Εξάλλου, όπως αναφέρει, και αυτός ο αθλητής της Budo Avademy Fighters “αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός και το Ζίου-Ζίτσου στην πόλη μας είναι σε υψηλό επίπεδο”.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Κομοτηνή και η Budo Academy FIGHTER’S του Α.Σ. Ζίου-Ζίτσου “Πανθρακικός”, θα εκπροσωπηθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου του Αμπού Ντάμπι. Στην περσινή διοργάνωση, ο Βαγγέλης Χριστόπουλος είχε κατακτήσει την 4η θέση! Οι συναθλητές του Γιώργου Αγαλιανού, τα μέλη του συλλόγου και όλοι όσοι βοήθησαν και βοηθούν την προσπάθειά του, του εύχονται καλή επιτυχία!