ΕΠΣ Θράκης: Βοήθεια από Κυριάκο Θωμαΐδη για την τύχη της καταγγελίας του στη ΓΓΑ κατά Μάνου Γαβριηλίδη ζήτησε ο Μιχάλης Κακουλίδης

Την βοήθεια του γνωστου δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη ζήτησε ο Μιχάλης Κακουλίδης για να πληροφορηθεί την τύχη της καταγγελίας του στην ΓΓΑ κατά της διοικησης του Μάνου Γαβριηλίδη και των πρόσφατων εκλογών στην ΕΠΣ Θράκης.

Ο Κακουλίδης ήταν καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του Θωμαΐδη και αφού αναφέρθηκε στα ζητήματα της Φενερμπαχτσέ Δυτικής Θράκης, ΠΑΕ Ποντίων και Ποντο Θρυλορίου και την παρουσια στελεχών του Πανθρακικού στο Προξενείο, αλλά στο τέλος της παρουσίας του ζήτησε τον λόγο και ανέφερε:

«Ημουν υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, έγιναν πράματα και θάματα στις εκλογές στις 2 Φεβρουαρίου. Έκανα καταγγελία νομιμότητας στη ΓΓΑ στις 7 Φεβρουαρίου για παράνομη συμμετοχή σωματείων στον εκλογικό κατάλογο. Και εδώ και 8 μήνες δεν έχει βγει ακόμα απόφαση, σε αντίθεση με τη Φθιώτιδα και την Αιτωλοακαρνανία. Είναι ίδια περίπτωση».

Εκεί ο Θωμαΐδης τον διέκοψε και του είπε ότι όπως είπαν και του δεσμεύθηκε και εκτός τηλεοπτικής οθόνης, στο τηλέφωνο, θα ερευνήσει το θέμα και θα τον ενημερώσει για την τύχη αυτής της καταγγελίας του. Από την ΕΠΣ Θράκης πάντως δεν εκφράζουν ανησυχία, καθώς υπάρχει η εκτίμηση – πληροφόρηση ότι μετά την εξέταση της καταγγελίας, αυτή σιωπηρά έχει ουσιαστικά απορριφθεί.