Γ’ Εθνική: Πρώτο φιλικό για την Χρυσούπολη και ήττα στο Χρυσοχώρι με τον Σαρηγιαννίδη να σκοράρει πάλι για τον Απόλλωνα!

Το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας και μάλιστα με ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα Καβάλας τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου έδωσε ο Νέστος Χρυσούπολης που ηττήθηκε με 2-1 στο Χρυσοχώρι.  

Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη αν και με λίγες προπονήσεις και με τους παίκτες να μην γνωρίζουν ουτε τα ονόματα των συμπαικτών στάθηκαν αξιοπρεπώς ελπίζοντας πως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος σε 10 ημέρες θα θα μπορέσουν να δημιουργησουν μια αξιόμαχη ομάδα. Και το επόμενο τεστ θα έιναι δύσκολο με τους Καβαλιώτες που θα ταξιδέψουν στην Δράμα να να αντιμετωπίσουν τον Πανδραμαϊκό. 

Το Χρυσοχώρι προηγήθηκε με γκολ του Πέτρου Σαρηγιαννίδη που σκοράρει συνεχώς και το έκανε και μάλιστα στην πρωην ομάδα του τον Νέστο, με τον Φώτη τον Μπούτο να κάνει το 2-0. Στο δεύτερο μέρος ο Σέρβος φορ, Βουκ Γιάνκοβιτς μείωσε στο τελικό 2-1, με τον Βασιλακάκη να χρησιμοποιεί 21 ποδοσφαιριστές, τις 17 μεταγραφές και αρκετά νέα παιδιά από τις ακαδημιες της ομάδας ως αλλαγές όπως οι Μανίσογλου, Δημητριάδης, Δίντσης.