Γ’ Εθνική: Ομάδα σε χρόνο εξπρές με 25 παίκτες έφτιαξε ο Νέστος Χρυσούπολης του Κώστα Βασιλακάκη!

Ομάδα με 25 ποδοσφαιριστές σε λίγες μόλις ημέρες δημιούργησε ο Νέστος Χρυσούπολης του Κώστα Βασιλακάκη που έστω και χωρίς φιλικό και με λίγες προπονήσεις θα ξεκινησει το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε 10 περίπου ημέρες και έχοντας το πλεονέκτημα ότι σε 1,5 μήνα έχοντας δώσει λίγους αγώνες θα ξεκινήσει η νέα μεταγραφική περίοδος.

Η ομάδα της Χρυσούπολης έχοντας την πίεση του χρόνου και τις ελάχιστες επιλογές ελεύθερων καλών παικτών απέκτησε 17 νέους ποδοσφαιριστές και κράτησε οχτώ από το περσινό ρόστερ.

Σύμφωνα με το soccerpractor: Στο ρόστερ συναντάμε τρεις τερματοφύλακες. Οι οκτώ παραμένοντες, ή παίκτες που “ανεβαίνουν” από τις υποδομές του Νέστου, είναι οι Γαβριήλ, Γασγαλίδης, Δημητριάδης, Εμινίδης, Καραδεμήρογλου, Μανίσογλου, Πολίτης και Τσάκωνας. 

Ο Μενίκου είναι αυτός που γυρνά στο ρόστερ μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το Βύρωνα Καβάλας, ενώ οι υπόλοιποι 16 είναι νέα πρόσωπα, εκ των οποίων οι δυο είναι ξένοι, ο Κροάτης Γκόλουμπιτς και ο Σέρβος Γιάνκοβιτς. Στον αντίποδα, την τελευταία στιγμή άλλαξαν τα δεδομένα και δε προχώρησε εντέλει η μεταγραφή του έμπειρου Δραμινου στόπερ, Νίκου Παυλίδη.

Αναλυτικά το ρόστερ για την ομάδα της Χρυσούπολης, όπως το συγκέντρωσε ο soccerpractor:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γιώργος Μούτσα, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Θανάσης Γαβριήλ (παρέμεινε)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Δημήτρης Δίντσης, Λευτέρης Τσαταλμπασίδης , Κώστας Βλάχος, Παναγιώτης Πανταζής, Βασίλης Μπουλούγαρης, Αλέξανδρος Ζήσης, Γιάννης Δημητριάδης (προωθήθηκε από την ακαδημία), Χρήστος Εμινίδης (προωθήθηκε από την ακαδημία), Αριστείδης Πολίτης (προωθήθηκε από την ακαδημία)

ΜΕΣΟΙ: Σπύρος Τσάκωνας (παρέμεινε), Ηλίας Βρεττός, Φραν Γκόλουμπιτς, Κλέντι Μυφτάρι, Ανάργυρος Φουστέρης, Δημήτρης Μανίσογλου (προωθήθηκε από την ακαδημία), Θόδωρος Καραδεμήρογλου (προωθήθηκε από την ακαδημία), Γιάννης Γασγαλίδης (προωθήθηκε από την ακαδημία)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γιώργος Σκαθαρούδης, Μάριος Μπλέτσας, Βουκ Γιάνκοβιτς, Βαγγέλης Λίτσιος, Ντένις Μενίκου