Αποχαιρέτησε την Κομοτηνή μετά από μια πετυχημένη τετραετία αλλά θα συνεχίζει να φορά πράσινα ο Παναγιώτης Καρασιούνας

Στον Μακεδονικό Κοζάνης που μετά από ένα χρόνο επέστρεψε στην Γ’ Εθνική θα αγωνίζεται μετά το πέρας των σπουδών του ο Παναγιώτης Καρασιούνας στον τελικό της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στην ομάδα του την Δόξα Γρατινής με τον Πανθρακικό.

Ο 22χρονος (γεννημένος 20/1/2000) πλάγιος μεσοεπιθετικός από την Πτολεμαΐδα πέρυσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Δόξας Γρατινής στην σεζόν ωστόσο αν και σκόραρε ένα φανταστικό τέρμα στον τελικό κυπέλλου με τον Πανθρακικό με καταπληκτικό σουτ σχεδόν από το κέντρο στέλνοντας το ματς στην παράταση ωστόσο στο τέλος ήταν ο μοιραίος παίκτης, αφού αστόχησε στο 5ο πέναλτι της Δόξας που θα της χάριζε το 2ο κύπελλο της ιστορίας της μετά από 16 χρόνια.

Ο Καρασιούνας που φέτος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στην τετραετία του στην Ροδόπη ξεχώρισε με τις φανέλες του Κοσμίου, Πανθρακικού, Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και Δόξας Γρατινής. Ακόμα έχει αγωνιστεί στον Μακεδονικό Φούφα και στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας.

Μάλιστα αν και αγωνίζονται σε άλλη θέση, στην ομάδα βρέθηκε και παίκτης που ακολούθησε το αντίθετο δρομολόγιο ο Βασίλης Παντζούρης που από τον Φούφα θα συνεχίσει στην Γρατινή.