Το μήνυμα Ψωμά ενόψει της πρωτοβουλίας φίλων του ΑΟΞ: «Η προσπάθεια πρέπει να ειναι μία, κοινή και ενιαία, δεν περισσεύει κανείς»

«Έχουμε χρέος να σώσουμε αυτόν τον Σύλλογο.
Η ιστορία είναι βαριά όπως και η ευθύνη όλων μας αυτή τη στιγμή. Η προσπάθεια πρέπει να είναι μία, κοινή και ενιαία. Και σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».

Με αυτά τα λόγια ο γνωστός δικηγόρος Κωνσταντίνος Ψωμάς αναφέρεται στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τετάρτης στο Αμφιθέατρο Ξάνθης, όπου ο ίδιος ως βασικός ομιλητής θα αναλύσει το σχέδιο της πρωτοβουλίας των φιλάθλων της ομάδας για την επόμενη μέρα του ΑΟΞ.

Ουσιαστικά ο Ψωμάς έχει μπει μπροστάρης το τελευταίο διάστημα στην πρωτοβουλία στελεχών κυρίως των XanthiFans για ενεργοποίηση του Ερασιτέχνη ΑΟΞ και προσπάθεια διεύρυνσης των μελών του και εκλογής νέας διοίκησης σε αυτόν, η οποία θα κληθεί να σηκώσει το βάρος της αναγέννησης της ομάδας.

Η εκδήλωση, που έρχεται σε αντιδιαστολή με τις ενέργειες του Μπάμπη Χατζημεστή για την μετονομασία του Ορφέα Ξάνθης σε ΓΣ Ξάνθη με σήμα τον Δημόκριτο και στελέχη ορισμένα σημαίνοντα πρόσωπα της ιστορίας του ΑΟΞ, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς δείχνει να έχει ξεσπάσει «εμφύλιος» μεταξύ όσων στηρίζουν την κάθε πρωτοβουλία.