Επιστρέφει μετά από χρόνια στην Ξάνθη και αλλάζει τις ισορροπίες ο «killer» του Πανθρακικού Αμέτ Ερκάν

Στον Φίλιππο Δροσερού στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης θα συνεχίσει την καριέρα του ο κορυφαίος σκόρερ των τελευταίων πρωταθλημάτων στη Ροδόπη Αμέτ Ερκάν, ο οποίος μόλις την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ανακοινώθηκε ότι πήρε «διαζύγιο» με τον Πανθρακικό.

Ο 31χρονος (γεννημένος στις 27/8/1990) επιθετικός στο τέλος της προηγούμενης σεζόν σκόραρε κατα ριπάς θυμίζοντας τον παλιό Ερκάν του Έβρου Σουφλίου, αφού σκόραρε σε ενα τρίμηνο 25 φορές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και μπαράζ. Μάλιστα στα μπαράζ ανόδου όπου είχε 4 τέρματα, σκόραρε δις κόντρα στην Προσοτσάνη στο εντυπωσιακό 6-0 που έδωσε την άνοδο στον Πανθρακικό.

Έχει αναδειχθεί 4 φορές πρώτος στην Ροδοπη και ήταν μέλος της ομάδας Regions της ΕΠΣ Θράκης. Επιστρέφει στην Ξάνθη μετά από αρκετά χρόνια. Άλλωστε από τις ακαδημίες της Skoda αναδείχθηκε και κατόπιν στον Πανθρακικό και συνέχισε σε Ελπίδα Σαπών (δις), Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Φιλύρα, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής, Νέους Ρομά, Έβρο Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Με την απόκτηση του Αμέτ Ερκάν ο Φίλιππος Δροσερού, από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης και πρόερσι διεκδίκησε με αξιώσεις την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ενισχύει εντυπωσιακά την γραμμή κρούσης του και αλλάζει τις ισορροπίες στη μεγάλη κατηγορία της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.