Τα αποκαλυπτήρια του εμβλήματος του ΓΣ Ξάνθη! Αλέκος Μαλαδένης και Χουσεΐν Τσιτάκ στηρίζουν τον Χατζημεστή

Οπως είχε προαναγγείλει, ο Ορφέας Ξάνθης μέσα από το επίσημο προφίλ του παρουσιασε λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ της Δευτερας το έβλημα της νέας ομάδας ΓΣ Ξάνθης, όπως έχει ανακοινωθεί ότι θα μετονομαστεί.

Ουσιαστικά έχουμε μια εικόνα του Δημοκριτου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι επισήμως ο σύλλογος είναι «Γυμναστικός Σύλλογος Ξάνθης» (στην γενική η πόλη, σε αντίθεση με την ονομαστική που υπήρχε επισήμως στο όνομα του «ΑΟ Ξάνθη»).

Η ανακοινωση συνοδεύεται και με πέντε ονοματα, που απαρτιζουν την πρώτη βασική ομάδα που τρέχει τον νέο σύλλογο. Ξεχωρίζουν τα ονοματα του Αλέκου Μαλαδένη και του Χουσεϊν Τσιτάκ, που αποτελούν ζωντανή (πρόσφατη) ιστορία του ΑΟΞ.

Μαζι τους από τον Ορφέα Ξάνθης πλαισιώνουν τον Μπάμπη Χατζημεστή ο Μάκης Μπογιατζίδης και ο Γιώργος Κατρανίτσας. Ο ΓΣ Ξάνθης κάνει έκκληση για οικονομική στήριξη από την 2α Νοεμβρίου – ημέρα που υπενθυμίζεται ότι έχει προγραμματιστεί στο Αμφιθέατρο της Ξάνθης η εκδήλωση των XanthiFans για το μέλλον του ΑΟΞ μέσω της ενεργοποίησης του Ερασιτέχνη, στην οποία κεντρικός ομιλητής θα ειναι ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ψωμάς.

Η ανακοινωση των αποκαλυπτηρίων του εμβλήματος του ΓΣ Ξάνθης: