Γ’ Εθνική: Μίλησε με Κατσαρό, ανακοίνωσε Δανδίκα για προπονητή ο Αγροτικός Αστέρας και απέκτησε 15 νέους ποδοσφαιριστές!

Συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ του ο Αγροτικός Αστερας που ανακοίνωσε ως προπονητή τον Mάκη Δανδίκα αλλά και μια 15αδα νέων ποδοσφαιριστών.

Ο Ελληνας τεχνικός που προ δυο μηνών είχε ανακοινωθεί από τον Εθνικό Σοχού πέρυσι δούλεψε στον Ηρακλή Αμπελοκήπων και παλιότερα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κιλκισιακό, Άρη Παλαιοχωρίου, Δόξα Ασσήρου, Κάστορα, Μακεδονικό, Νίκη Πολυγύρου, Νεάπολη και ως βοηθός σε Οδυσσέα Κορδελιού, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κ20 ΠΑΟΚ και Νάουσα.

Στον Αγροτικό Αστερα μίλησαν και με τον Γιάννη Κατσαρό τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Θράκης, Πανιωνίου, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικού, Αγροτικού Αστέρα και πλέον προπονητή με προϋπηρεσία στον Ερμή Αραδίππου και σε Ηλυσιακό, αλλά τελικά δεν κατέληξαν σε συμφωνία με τον Δανδίκα να αναλαμβάνει να χτισει μια ομάδα σε σχεδόν μια εβδομάδα.

Ετσι ο Αγροτικός Αστερας έχει αποκτήσει σύμφωνα με ενημέρωση από το soccerpractor, εκτός του Ξανθιώτη στόπερ Μπερκάντ Νιαζίφογλου, κυρίως αμυντικούς έχοντας έλλειψη στους μέσους και στα πλάγια της επίθεσης. Ετσι αποκτήθηκαν μέχρι τώρα οι τερματοφύλακες Στέργιος Φαρμάκης και Δημήτρης Σαλαβιάς, τα στόπερ Γιώργος  Καλλίας, Γιώργος Βλαχούδης, Χρήστος Αιχμαλωτίδης, Γιώργος Φρονιμόπουλος, το αριστερό μπακ Ηλιας Κοτανίδης, τα δεξιά μπακ Κώστας Κωτσούλας, Δημήτρης Βασίλας και Γιώργος Φετεινίδης, ο εμπειρος μεσοαμυντικός Τασος Κουκουλέκης, το εξτρέμ Νίκος Ζήση και οι επιθετικοί Κώστας Ψαρρας και Νίκος Νίκος. Στην ομάδα προωθηθηκε από την ακαδημία ο τερματοφύλακας Αντώνης Κρυσταλλάκος και ανανέωσε ένα από τα μοναδικά εναπομέινοντα συμβόλαια ο αριστερος μπακ Θανασης Ζουλούμης.