ΕΠΣ Θράκης: Έβαλε δύσκολα στην πρωτοπόρο Γρατινή ο Πολύανθος σε ένα εντυπωσιακό ματς με οχτώ τέρματα και πρωταγωνιστές τους αρχηγούς!

Στο γήπεδο Πολυάνθου η δυνατή Δόξα Γρατινης μετά από ένα εντυπωσιακό ματς κυρίως στο πρώτο μέρος κέρδισε 3-5 την νεοφώτιστη αλλά μαχητική ομάδα του Κομψάτου και διπλασίασε της νίκες της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζη από την αρχή έδειξε τις προθέσεις της και παρότι οι γηπεδούχοι μείωσαν δύο φορές πήραν την νίκη. Ο Φώτης Ξενάκης στο 5 με κεφαλιά άνοιξε το σκορ εναντίον μιας από τις πρωην ομάδες του, και στο 10′ ο  Δρακουλης με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την Δόξα και τα δικά του στο πρωτάθλημα κάνοντας το 0-2. Ο Πολύανθος στο 20 με τον Κατσικαρη που μπήκε ως αλλαγή λόγω τραυματισμού του Μήτσα, μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-2. Στο 23′ ο Βάρδας με σουτ μετά από ωράια εναλλαγή της μπαλας πέτυχε το τρίτο τέρμα για τους φιλοξενουμένους. Στο 35′ ο Ανδρικου μείωσε σε 2-3 σκοράροντας εναντίον της μέχρι πέρυσι ομάδα του, αλλά ο Ξενάκης στο 38′ με νέα κεφαλιά έκανε το 2-4 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος στο 50′ ο Λάκκας με πέναλτι πέτυχε το 2-5 με τον Ανδρικου στιος καθυστερήσεις να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τέταρτο στο πρωτάθλημα μειώνοντας σε 3-5 που ήταν και το τελικό αποτελεσμα, που έφερε την Γρατινή στην κορυφή με 6 βαθμούς και τον Πολύανθο να μένει στους 3.

Διαιτητές οι Κακουλίδης, Τζιωτζιος και Διονιδης.

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Γεμενετζής): Γεμενετζης, Κραββαριτης, Βελιβασακης, Μελαδακης, Τελιος, Λακκας, Σπηλιωτοπουλος (85 Φραγκατζης), Δρακουλης (65′ Κατσικης), Ξενάκης, Βάρδας, Αλομπισατ (75′ Σκαρτσιαρης)

ΚΟΜΨΑΤΟΣ ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ (Αμαξόπουλος): Διαμάλης, Κωνσταντόπουλος, Γιαννακόπουλος, Μποσβελης, Ανδρίκου, Βασταρδελης, Μυτιληναίος, Μυστακίδης (70′ Γιωτης), Τασουδης (53′ Παπαδάκης), Μήτσας (17′ Κατσικαρης), Γρηγορουδης (51′ Κωστοπουλος)