Super League: «Κιτρινόμαυρο» το ντέρμπι των δικεφάλων! Κράτησε ανέπαφη την εστία του ο Αθανασιάδης, από τον πάγκο ο Μάνταλος

Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε η ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της «OPAP Arena».

Η Ένωση πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Αραούχο έκλεψε την μπάλα ψηλά από τον Ντάντας και ο Ελίασον έκανε το γύρισμα στον Γκαρσία, ο οποίος με το δεξί εκτέλεσε τον Κοτάρσκι, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει, για το 1-0 στο 36ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ πέτυχε και το δεύτερο γκολ με το οποίο κλείδωσε το ντέρμπι. Ο Γκατσίνοβιτς έκλεψε την μπάλα και έστρωσε στον Ελίασον, ο οποίος απέφυγε τον Κουλιεράκη με ωραία ντρίμπλα μέσα στην περιοχή και έκανε το γύρισμα προς τον Σέρβο, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 στο 61ο λεπτό και πανηγύρισε έξαλα το γκολ που σημείωσε.

Στο 82ο λεπτό μπήκε στη θέση του Γκατσίνοβιτς ο Πέτρος Μάνταλος για την Ένωση, ενώ βασικός ήταν ο άλλοτε γκολκίπερ του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης, κρατώντας πάντως με σχετική άνεση το μηδέν στα μετόπισθεν.