ΕΠΣ Ξάνθης: Νέα απόσυρση ομάδας από τα Πρωταθλήματα μετά την 1η αγωνιστική

Μία ακόμα απόσυρση ομάδας μετράμε από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Θρακης, την δευτερη σε διαστημα μιας εβδομάδας στην ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο λόγος για την ιστορική Κεσσάνη Ερασμίου που δεν καταφέρνει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, οπως προκύπτει και από τον μη ορισμό του αγωνα της από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα κατέβηκε κανονικά την πρεμιέρα της περασμένης Κυριακής και ηττήθηκε με 3-1 από το Κότινο εντός έδρας. Ωστόσο εκεί διαπιστώθηκε στην πράξη ότι υπάρχει έλλειψη παικτών στην ομάδα του Ερασμίου.

Προπονήσεις ουσιαστικά δεν γίνονται και με δεδομένη την έλλειψη που υπάρχει και οδηγεί στην αδυναμία συγκρότησης ακόμα και 11αδας, αποφασίστηκε η απόσυρση.

Στόχος είναι οι παίκτες της ομάδας να μην μείνουν όμηροι αλλα να απελευθερωθούν και να προλάβουν να μετακομίσουν αλλού μέσα στο προσεχές τριήμερο, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται με το τέλος του Οκτωβρίου.

Κατόπιν αυτού, η εκτός έδρας αναμέτρηση της Κεσσάνης Ερασμίου την Κυριακή με τον Εχίνο Σπορ ματαιώνεται.

Από την στιγμή που η Κεσσάνη πρόλαβε και αγωνίστηκε, όλες οι ομάδες που θα την αντιμετωπίζουν βάσει προγράμματος θα την κερδίζουν στα χαρτιά με 3-0 και… θα ξεκουράζονται.