Europa League: Έβγαλε τα πάντα ο φανταστικός Πασχαλάκης αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τη Φράιμπουργκ και ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 στο Europa Park Stadion απέναντι στη Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ναντ με 2-1 επί της Καραμπάγκ, οι ερυθρόλευκοι είναι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν χάρη στο γκολ του Αραμπί στο 17ο λεπτό, ο Πασχαλάκης έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις, ωστόσο στο 90+3′ το γκολ του Κίμπλερ έβαλε τέλος στα όνειρα των ερυθρόλευκων.

Φανταστικός ήταν ο άλλοτε γκολκίπερ του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης που με τέσσερις φανταστικές αποκρούσεις κράτησε το 0-1, ωστόσο «λύγισε» από το κόρνερ στις καθυστερήσεις και την ισοφάριση των Γερμανών.

Την τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ναντ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όμως δεν θα έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι Γάλλοι είναι στο +4 και εξασφάλισαν τουλάχιστον την 3η θέση που οδηγεί στον έξτρα γύρο των νοκ-άουτ του Conference League. Παράλληλα η Φράιμπουργκ εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου.