Με Πασχαλάκη η Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού ενόψει Φράιμπουργκ: «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των συμπαικτών σου»

Ενόψει της αναμέτρησης στη Γερμανία με τη Φράιμπουργκ στη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού με θητεία στην ομάδα του Πανθρακικού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το τρίτο προσωπικό του παιχνίδι: «Να πω ότι στα προηγούμενα ματς δε δεχτήκαμε γκολ γιατί διαχειριστήκαμε έξυπνα τους αγώνες και υπήρχε καλή επικοινωνία με τα παιδιά κάτι το οποίο έγινε σε μικρό χρονικό διάστημα. Από την αρχή της εβδομάδας έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι για εμάς, κάθε ματς το αντιμετωπίζουμε ως τελικό είτε είναι εύκολος, είτε είναι δύσκολος ο αντίπαλος. Είναι μία ζεστή έδρα και είναι δυνατός και δύσκολος ο αντίπαλός μας και θα έχει ευκαιρίες, έχει όμως να κάνει με το πως θα αντιμετωπίσουμε εμείς τον αντίπαλό μας και όχι με το πως θα αγωνιστεί εκείνος».

Για την επικοινωνία με τους συμπαίκτες του: «Η άμυνα ξεκινά από μπροστά, από την πρώτη γραμμή, αυτό προσπαθούμε να δουλέψουμε. Ο κύριος Μίτσελ αυτό προσπαθεί από την πρώτη στιγμή, να μας βοηθήσει στο τακτικό κομμάτι και έχουμε βελτιωθεί σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Η φιλοσοφία του προπονητή μας είναι συγκεκριμένη και εμείς προσπαθούμε να την εφαρμόσουμε μέσα από τη δουλειά και το σημαντικό είναι η ισορροπία στις γραμμές μας, από την άμυνα στην επίθεση και από την επίθεση στην άμυνα. Θεωρώ πως αυτό που έχει αλλάξει στην ομάδα, είναι η χημεία».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε στα προηγούμενα παιχνίδια (σ.σ. έχει σκοράρει στη Ναντ με αυτογκόλ): «Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου, όπως και τις δικές μας ανάγκες. Ο αντίπαλος δεν θα αλλάξει κάτι πάνω σε αυτά που έχει να κάνει, αλλά και εμείς έχουμε σκοπό να κάνουμε το παιχνίδι μας και σε αυτό βασιζόμαστε. Δε θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι και δε θα μας χαρίσει τις ευκαιρίες, αλλά έχουμε μία ιδέα για το πως θα το αντιμετωπίσουμε, έχουμε τις ελπίδες μας και θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να είμαστε ζωντανοί στον όμιλο».