Αλλάζει ο δρόμος που οδηγεί στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής – Καλύτερη πρόσβαση για τους πεζούς

Εργασίες εκτελούνται αυτήν την περίοδο στον δρόμο που οδηγεί στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής.

Η παρέμβαση εντάσσεται στο έργο που αφορά την συνολική ανάπλαση του κόμβου ΟΑΕΔ στη συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου, Ρωσίδη, Ξάνθης, Πλάτωνος.

Το συνολικό έργο αφορά πέντε κόμβους, όμως στον κόμβο του ΟΑΕΔ θα γίνει ανάπλαση και στα πεζοδρόμια που βρίσκονται πέριξ για να υπάρχει ομοιομορφία, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η αλλαγή του δρόμου του Πανθρακικού Σταδίου που επιτέλους αποκτάει καλύτερη πρόσβαση για τους πεζούς.

«Έχει ολοκληρωθεί ένα μικρό μέρος στο αριστερά του δρόμου και τώρα οι εργασίες έχουν προχωρήσει στη δεξιά πλευρά», επισημαίνει σε ρεπορτάζ του στην εφημερίδα “Χρόνος” της Κομοτηνης ο Ανδρεας Αγελαρίδης.

Ήδη εδώ και μέρες συναντάει κανείς εργάτες και μηχανήματα έξω από το στάδιο, ώστε να ολοκληρωθεί η παρέμβαση και να δοθεί προς χρήση σε πολίτες. Αυτό σημαίνει ότι αθλητές μικροί και μεγάλοι, ποδηλάτες και οικογένειες θα μπορούν με μεγαλύτερη άνεση να εισέρχονται στο γήπεδο, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που πάρκαραν τα οχήματά τους στον δρόμο, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.