Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής διέρρευσε την επίσκεψη των στελεχών του Πανθρακικού σε αυτό – Μορφή «χιονοστιβάδας» οι αντιδράσεις

Παρά την οργισμένη ανακοίνωση του Πανθρακικού αλλά και τις δηλώσεις του προέδρου του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, οι αντιδράσεις συνεχίζονται μετά την φωτογραφία του αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας και του αναπληρωτή προέδρου της με τον υπό αποχώρηση Τουρκο Πρόξενο Κομοτηνής μέσα στο Τουρκικό Προξενείο.

Φίλαθλοι της ομάδας με δημόσια ποστ ακόμα και σε αναρτήσεις του ίδιου του Πανθρακικού θέτουν ερωτήματα και ζητούν σαφείς απαντήσεις από τους «κυρίους του Πανθρακικού» στα παρακάτω:
1. Για πιο λόγο βρέθηκαν στο Προξενείο και φωτογραφήθηκαν με τον Πρόξενο οι Μπαϊκαρα και Αλμπέρτο;
2. Τι συζητήθηκε εκεί;
3. Γνώριζε η διοίκηση σας για αυτήν την επίσκεψη;
4. Εάν όχι ποια η θέση σας για το γεγονός; Το καταδικάζετε; Ποιες θα είναι οι κινήσεις σας σχετικά με το μέλλον τους στην ομάδα;

5. Εάν το γνωρίζατε… Ας το αφήσουμε, μακάρι να ισχύει πως οχι

Βέβαια στο ερώτημα αυτό εν μέρει απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, ρίχνοντας τα πάντα ουσιαστικά στην επιθυμία του Ντενίζ Μπαϊκαρά να δωσει ένα δώρο στον απερχόμενο Τουρκο Πρόξενο αλλά αποφεύγοντας να εξηγήσει τον λόγο που σε αυτήν την συνάντηση παραβρέθηκε και ο «αναπληρωτής πρόεδρος του συλλόγου», όπως έχει συστηθεί από τον ίδιο τον Πανθρακικό ο Αλπμπέρτο.

«Εκεί στη διοίκηση να σοβαρευτούν λίγο!! Με κάποια θέματα δεν παίζουμε!! Καλή επιτυχία στην ομάδα!!», σχολίασε άλλος φίλαθλος, ενώ ο Νίκος Αραβανίτης, διαχειριστής του komotinipress που έχει βρεθεί πρόσφατα στο στόχαστρο προξενικών κύκλων για την αρθρογραφία του, ανέφερε με δημόσιο σχόλιό του σε σχέση με τις απειλές που εκφράστηκαν από την διοίκηση του Πανθρακικού για επικείμενες νομικές ενέργειες σε βάρος δημοσιευμάτων που χαρακτηρίζονται από την ίδια ως δυσφημιστικά:

Η παρούσα Διοίκηση ας βελτιώσει την επικοινωνία της με τα μέσα ενημέρωσης και ας αφήσει κατά μέρος τις απειλές προς τους δημοσιογράφους και τους δημοσιολογούντες. Η χορηγία του ερντογανικού φίλου είναι γεγονός και η αδικαιολόγητη επίσκεψη στον Τούρκο Πρόξενο επίσης.. Και τα δύο γεγονότα είναι επιλογές της σημερινής διοίκησης για τα οποία πρέπει να επικοινωνήσει με την κοινή γνώμη κι όχι με τους δημοσιογράφους που τα καταγράφουν.

Από την πλευρά του ο Κοσμάς Καραϊσκος από το ιστολόγιο tourkikanea, ανέφερε σε άρθρο του αλλά και σε τηλεοπτική εκπομπή του Θάνου Κόκκαλη την οποία παρακολούθησαν στο youtube δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι:

Ο Πανθρακικός, η πιο γνωστή ομάδα του νομού Ροδόπης συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόξενο της Κομοτηνής και του παρέδωσε φανέλα της ομάδας…
Ο συγκεκριμένος πρόξενος σε λίγες μέρες αποχωρεί και στα πλαίσια αυτά κάποιοι είχαν τη φαεινή ιδέα να τον τιμήσουν…
Αλήθεια για ποιο λόγο τον τιμούν οι υπεύθυνοι του Πανθρακικού ;
Επειδή συνεχίζει να διατηρεί το δίκτυο των πρακτόρων της ΜΙΤ στη Θράκη ;
Επειδή συνεχίζει και αυτός (ως εκ της θέσης του) να συκοφαντεί την Ελλάδα για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας ;
Επειδή συνεχίζει να διακινεί μαύρο χρήμα εκατομμυρίων ευρώ μέσω του οποίου προσπαθεί να εκτουρκίσει τη μειονότητα ;

Παρακάτω, η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής στο twitter: