Διακρίσεις για τον Πανθρακικό Όμιλο Αντισφαίρισης Κομοτηνής στο διεθνές τουρνουά τένις στο Κίρτζαλι της Βουλγαρίας 

Η ομάδα του ΠΟΑΚ ήταν καλεσμένη στο γειτονικό Κίρτζαλι από τον τοπικό σύλλογο Ορφέας Τένις Κλάμπ και τον Δήμο Κίρτζαλι σε φιλικό διεθνές τουρνουά.

Η όλη διεξαγωγή έγινε στο πλαίσιο της γιορτής των Ελευθερίων και τα 110 χρόνια από την απελευθέρωση της περιοχής από την Οθωμανική αυτοκρατορία.

Την Ελληνική συμμετοχή του ΠΟΑΚ αποτελούσαν οι: Μαριλένα Μαυρομάτη, Μελίνα Γανίτη και Σταύρος Γαβαλάς, αθλητές που διακρίθηκαν και άφησαν άριστες εντυπώσεις εντός και εκτός γηπέδων. Τους αθλητές συνόδευαν οι προπονητές του συλλόγου Γεωργία Πεχλιβανίδου, Θένια Παυλίδου και Θάνος Τράχος αλλά και οι γονείς των αθλητών.

Η φιλοξενία ήταν άψογη και οι προσκλήσεις για νέα φιλικά τουρνουά έπεφταν βροχή τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας στην Βουλγαρία αλλά και στην Τουρκία στη Ραιδεστό.

Ο προπονητής του Ορφέα Τένις Κλαμπ σε δηλώσεις του σημείωσε: «Η μαγεία του τένις μας έφερε ξανά κοντά με φίλους από Βουλγαρία, Τουρκία και Ελλάδα. 18 χρόνια πριν το TC ORPHEΑΣ ξεκίνησε τα διεθνή φιλικά τουρνουά με συλλόγους των δύο γειτονικών χωρών. Η παράδοση συνεχίζεται για άλλη μια χρονιά, σε σχέση με την 21η Οκτωβρίου, την αργία της πόλης, πάνω από 40 παιδιά από πέντε συλλόγους – TC ORPHEUS, TC KARDJALI, TC HARMANLI, TC LULEBURGAZ και TC ΠΟΑΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ δοκίμασαν τις δυνάμεις τους. Τα παιδιά από όλες τις ηλικιακές ομάδες, από 8 έως 13 ετών, είχαν εξαιρετικές επιδόσεις και όλοι οι σύλλογοι έφυγαν με βραβεία. Ευχαριστούμε τον Δήμο Καρτζάλη για την πολυετή στήριξη και την άψογη οργάνωση !».