Ντεμπούτο και πρώτος πόντος στην Volley League και για τον 18χρονο ακραίο της Ορεστιάδας Βασίλη Μποζίδη!

Ακόμη ενας νεαρός Εβρίτης μετά τον Χατζημαρινάκη, έκανε ντεμπούτο στην Σύρο και στον αγώνα του Άθλου κόντρα στον τοπικό Φοίνικα.

Ο λόγος για τον 18χρονο ακραίο Βασίλη Μποζίδη και μικρότερο γιο του θρύλου του ελληνικού βόλεϊ Θοδωρή Μποζίδη, ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο το στην μεγάλη κατηγορία νωρίτερα από τον μεγαλύτερο αδερφό του Παναγιώτη που αγωνίζεται ως πασαδόρος και που φέτος μετά μια πετυχημένη διετία στον Πήγασο με τίτλους και διακρίσεις σε αντρικό και αναπτυξιακά τμήματα επέστρεψε φέτος στην Ορεστιάδα, αλλά λόγω τραυματισμού δεν ταξίδεψε στην Ερμούπολη. Ετσι χάθηκε η ευκαιρία τα δυο αδερφια να κάνουν μαζί το ντεμπούτο τους στην Volley League.

Ο Βασίλης Μποζίδης είναι γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου του 2004 και με ύψος (1.91μ) αγωνίστηκε κόντρα στον Φοίνικα στο τρίτο σετ έχοντας μια στις δυο επιθέσεις σε μια ημέρα που και αυτός δύσκολα θα ξεχασει. Ο Μποζίδης Jr. πέρυσι βοήθησε την ομάδα παίδων του Άθλου να πάρει πρόκριση και την 4η θέση στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων μαζί με τους Χατζημαρινάκη και Τσολακίδη που βρίσκονται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.