Ντεμπούτο στην Volley League και μάλιστα ως βασικός για τον 18χρονο πασαδόρο της Ορεστιάδας Μπάμπη Χατζημαρινάκη

Μπορεί ο Άθλος να ταξίδεψε στην Σύρο κόντρα στον Φοίνικα χωρίς τους τραυματίες πασαδόρους του Σταύρο Κασαμπαλή και Παναγιώτη Μποζίδη και να ηττήθηκε έυκολα με 3-0, ωστόσο την ημέρα αυτή δύσκολα να ξεχάσει ο νεαρός πασαδόρος των Εβρίτων Μπάμπης Χατζημαρινάκης.

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 13/9/2004) διεθνής με τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων και γιος του πρόεδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου Παντελή Χατζημαρινακη, αγωνίστηκε εξ’ αναγκης βασικός και στα τρια σετ του αγώνα και αγωνιζόμενος σε όλο το παιχνίδι τα πήγε αρκετά καλά παίρνοντας τα εύσημα του προπονητη του Θόδωρου Χουσίδη αλλά και των συμπαικτών του. Μάλιστα είχε και ένα πόντο με έναν ασο στο παιχνίδι.

Ο ίδιος μετά τον αγώνα δήλωσε: «Για μένα μετά την ατυχία του Σταύρου Κασαμπαλή και την απουσία του Παναγιώτη Μποζίδη, όλο αυτό που έζησα σήμερα ήταν πολύ ξαφνικό! Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία, αφού δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ όταν φεύγαμε από την Ορεστιάδα για το ταξίδι μας στη Σύρο, ότι θα αγωνιζόμουν βασικός σε όλο το ματς της πρεμιέρας της VolleyLeague. Στην αρχή του ματς αγχώθηκα λίγο, αλλά όσο περνούσε η ώρα με τη στήριξη και των συμπαικτών μου το πάλεψα περισσότερο. Πιστεύω πως δεδομένων των προβλημάτων που είχαμε, σταθήκαμε επάξια και προσπαθήσαμε να «κοιτάξουμε στα μάτια» ένα από τα φαβορί του τίτλου. Κρατάμε μόνο τα θετικά από το αποψινό ματς και πάμε για το καλύτερο στα επόμενα».