Super League: Με «θεατή» Πασχαλάκη πέρασε από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Τη νίκη με 0-2 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού ενόψει της 9ης αγωνιστικής της Super League, επιστρέφοντας στα τρίποντα.

Το 0-0 έμεινε στο πρώτο μέρος, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή, τον Παναιτωλικό να αμύνεται και τις ευκαιρίες από τις δύο πλευρές να είναι λίγες. Οι Αγρινιώτες είχαν την καλύτερή τους στιγμή στο πρώτο 45λεπτο στο 18′ με σουτ του Μόρσεϊ που έφυγε άουτ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε μπροστά στο σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου μέρους. Συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, ο Χάμες προσπάθησε να συνεργαστεί με τον Μπακαμπού, ο Μπιέλ ακολουθούσε και με φανταστικό πλασέ από τα δεξιά της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι ερυθρόλευκοι διατηρούσαν τον έλεγχο της μπάλας και μετά το γκολ τους, με τον Παναιτωλικό να παραμένει χαμηλά στο γήπεδο. Οι παίκτες του Μίτσελ κατάφεραν να πετύχουν και το δεύτερο γκολ που έψαχναν, ώστε να “κλειδώσουν” το τρίποντο.

Στην κορυφή της περιοχής ο Χάμες Ροντρίγκες τροφοδότησε τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος έκανε την ντρίμπλα, ελευθερώθηκε και έκανε του σουτ νικώντας τον Στεργιάκη για το 2-0. Αυτό ήταν και το γκολ, το οποίο διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.