Καταγγελία για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης: «Άνδρας υπάλληλος μπήκε στα γυναικεία αποδυτήρια όταν άλλαζαν δύο 13χρονα κορίτσια»

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει την λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης και άρχισαν να δημιουργούνται τα πρώτα προβλήματα.

Στο ιντερνετικό γκρουπ του facebook “Στραβά κι Ανάποδα” έγιναν καταγγελίες για εικόνες τριτοκοσμικές στα αποδυτήρια, αλλά επιπροσθέτως αναφέρθηκε από μητέρα ότι άνδρας υπάλληλος μπήκε στα γυναικεία αποδυτήρια για να σκουπίσει τα νερά την ώρα που μέσα σε αυτά άλλαζαν δυο κοριτσάκια 13 ετών.

«Ρεζίλι τα αποδυτήρια τόν παιδιών! Και όχι μόνο. Νερά παντού τρίχες παντού με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην μπορούν να αλλάξουν σε στεγνό μέρος. Αναγκαστικά πατάνε πάνω στα παγκάκια για να μπορέσουν να ντυθούν στεγνά!!! Άσε για την μυρωδιά… ντροπή και μόνο ντροπή!!! Ακούστε και το καλύτερο…την ώρα που άλλαζαν δύο κορίτσια κοντά στα 13 μπήκε μέσα στα αποδυτήρια ο υπάλληλος του Δήμου με την δικαιολογία να σκουπίσει τα νερά…τα κορίτσια ήταν με μαγιό!!! Όταν του έγινε σχετική παρατήρηση ότι βρίσκεται σε αποδυτήρια κοριτσιών η απάντηση ήταν : ρώτησα τα κορίτσια για να μπω…πήρε άδεια από τα ανήλικα δλδ…. Του ζήτησα να περάσει έξω και μόνο που δεν με πλάκωσε…προσοχή στα παιδιά σας!!!! Το θέμα δεν θα μείνει εδώ πάντως!!!!!!!!!!!», αναφέρει μια μητέρα.

«Θα ήθελα με πολύ ευγενια και λογική θα ήθελα να πω τα εξής. Το ότι μπήκε άντρας υπάλληλος σε γυναικεία αποδυτήρια αυτό είναι φυσικά λόγος να γίνουν τα σχετικά παράπονα στους υπεύθυνους. Από κει και πέρα μιλάμε για κολυμβητήριο και νερό. Όλοι οι κολυμβητές βγαίνουν βρεγμένοι και μεταφέρουν νερά με τα μαγιό, τα μαλλιά και τις σαγιονάρες τους στα αποδυτήρια. Από την άλλη μπαίνουν οι γονείς για να τακτοποιησουν τα μικρά παιδιά με τα παπούτσια τους δημιουργώντας λάσπες. Επίσης όταν εσείς ανεβάζετε το βρεγμένο παιδί σας πάνω στα παγκάκια δεν θα υπάρχει στεγνό μέρος να ακουμπήσει κάνεις τα πράγματα του. Συμπέρασμα. Όλοι οι γονείς θα πρέπει να μπαίνουν με ποδοναρια, τα οποία δεν είναι κανένα τρελό κόστος να έχουν στην τσάντα τους, και θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι όπου υπάρχει νερό υπάρχει και σχετική βρωμιά λόγω υγρασίας. Δεν είναι αποδυτήρια γηπέδου μπάσκετ που τα πάντα είναι στεγνά. Έχετε μπει σε αποδυτήρια ποδοσφαίρου μετά από προπόνηση-αγώνα με βροχή;;;;; κάτι αντίστοιχο είναι και εκεί», απάντησε μια άλλη μητέρα.

Ακολούθησε άλλη απάντηση: «Ναι ωραία αυτά που γράψατε αλλά από ότι φαίνεται από τη φωτό είδα τα πλακάκια μέσα στη μαυρίλα που έπρεπε να είναι κάτασπρα θα μου πείτε τόσος κόσμος μπαίνει αλλά υποτίθεται ότι είναι καινούργιο το κολυμβητήριο!!!».