Γ’ Εθνική: Επίσημα στην Χρυσούπολη οι Βασιλακάκης, Κασδοβασίλης, Αθανασιάδης με πρόεδρο το Δήμαρχο Νέστου

Και επίσημα ανακοινώθηκαν όπως ήταν γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες από τον Νέστο Χρυσούπολης πως προεδρος της ομάδας θα είναι ο Δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, με τεχνικό διευθυντή τον Αντώνη Κασδοβασίλη, προπονητή τον Ροδοπίτη Κώστα Βασιλακάκη και βοηθό τον Χρήστο Αθανασιάδη.

H ανακοίνωση του Νέστου Χρυσούπολης: “META THN OΛOKΛHPΩΣH THΣ EKΛOΓIKHΣ ΔIAΔIKAΣIAΣ ΠPOEΔPOΣ THΣ OMAΔAΣ EINAI O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΥ MIXAHΛIΔHΣ ΣABBAΣ. ΠPOΠONHTHΣ ANAΛAMBANEI O K. KΩNΣTANTINOΣ BAΣIΛAKAKHΣ ME BOHΘO TOY TON K. AΘANAΣIAΔH XPHΣTO KAI TEXNIKO ΔIEYΘYNTH TON K. KAΣΔOBAΣIΛH ANTΩNH”.

Ο Κώστας Βασιλακάκης μετά τη συμφωνία συνεργασίας με το Νέστο, δήλωσε στο soccerpractor: “Ανέλαβα το τιμόνι του Νέστου μετά από πρόταση του Αντώνη Κασδοβασίλη και του Δημάρχου Σάββα Μιχαηλίδη, που θα βοηθήσει πολύ τη νέα προσπάθεια, διοικητικά και οικονομικά. Ο Αντώνης είναι άριστος γνώστης του χώρου, ενώ ήμασταν συμπαίκτες στη Δόξα από το 1980 ως το 1985. Επίσης, είχαμε και αργότερα συνεργασία στη Δόξα Δράμας, ήταν από τους βασικούς λόγους που είμαι εδώ. Ο χρόνος μας πιέζει και το βάρος θα πέσει στην άμεση συγκρότηση του ρόστερ. Θα κάνουμε μια νέα ομάδα, με νεαρούς αλλά και έμπειρους παίκτες, αφού πραγματικά πολύ λίγοι θα συνεχίσουν από πέρυσι. Υπάρχουν συζητήσεις για μεταγραφές, αλλά και στελέχωση του τεχνικού επιτελείου. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία το ταχύτερο δυνατό, ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αλλά πρέπει να έχουμε πρώτα περίπου 15 δικούς μας παίκτες”.