Γ’ Εθνική: Ενισχύεται αφάνταστα από τον Αγροτικό Αστέρα ο Καμπανιακός! Ανακοίνωσε και Νίκο Καθάριο

Μετά τον Παύλο Καθαριο και τον Νίκο Καθάριο από τον Αγροτικό Αστερα απέκτησε ο Καμπανιακός που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την διαφαινόμενη διάλυση της ομάδας του Ευόσμου.

Μάλιστα μαζί με τον πρώην μέσο του Πανθρακικού ανακοινωθηκε, τόσο ο Παύλος όσο και ο νεαρός Αντώνη Σαπουντζής, ενω τις προηγούμενες ημέρες αποκτήθηκαν από τον Αγροτικό και οι Γιάννης Βοσκόπουλος, Στάθη Σαρβανίδη και Γιώργο Παπακωνσταντίνου και αποχώρησαν οι Ραφαήλ Σούκιας,  Χρήστος Νικηφορίδης, Στέλιος Λαγόντζος, Νίκος Καραμπατάκης, Ανέστης Τάνγκου και Άλεξ Κοπάτσι. 

Η ανακοίνωση του Καμπανιακού: Στην ομάδα ενσωματώνονται ακόμα 3 νέα πρόσωπα τα οποία θα φοράνε την κόκκινη φανέλα τη φετινή σεζόν. 

Πρόκειται για τους Παύλο Καθάριο, Νίκο Καθάριο και Αντώνη Σαπουντζή.

Οι Παύλος και Νίκος Καθάριος είναι αδέρφια οι οποίοι αγωνίζονται ως μέσοι με πολλές παραστάσεις στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

Ο Παύλος αποτελέσε αναπόσπαστο κομμάτι της περσινής πορείας πρωταθλητισμού που πραγματοποίησε ο Αγροτικός Αστέρας. Στην ίδια ομάδα ήταν μέλος κι ο νεαρός Αντώνης Σαπουντζής, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και σε αυτή του κεντρικού μέσου. 

Ο Νίκος Καθάριος αγωνιζόταν πέρσι στη Super League 2 με τη φανέλα του Αιγάλεω ενώ στην επαγγελματική του καριέρα έχει αποτελέσει μέλος του Πανθρακικού, Πανιωνίου, Λεβαδειακού, Ηρακλή, της Βουλγαρικής Μπότεφ Βράτσα και του  Ονήσιλου Σωτήρα στην Κύπρο.

Τρεις προσθήκες που σε συνδυασμό με αυτές που έγιναν στην αρχή της βδομάδας αναμφισβήτητα προσδίδουν άλλη δυναμική στο ρόστερ και αυξάνουν τις προσδοκίες του φιλάθλου κόσμου της Χαλάστρας.