Γ’ Εθνική: Άκαρπη η πρώτη προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στον Αγροτικό Αστέρα, απελεύθερώνονται τρεις Θρακιώτες παίκτες

Δεν βγήκε “λευκός καπνός” για ανάδειξη νέας διοίκησης στην πρώτη κρίσιμη γενική συνέλευση του Αγροτικού Αστέρα, την Παρασκευή στο Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου. 

Οι ζυμώσεις απέβησαν άκαρπες και το θρίλερ παρατείνεται, όπως και η αγωνία για την “επιβίωση” της ιστορικής ομάδας στη Γ’ Εθνική. Ως γνωστόν, η δήλωση συμμετοχής έχει γίνει εντός προθεσμίας, αλλά αυτό από μόνο του δε λύνει τα μεγάλα προβλήματα, διοικητικά και οικονομικά, που προέκυψαν με την αποχώρηση του Χρόνη Παπαβραμίδη. 

Οι “σταχυοφόροι” συνεχίζουν να ελπίζουν στο θαύμα και τη… λύτρωση τη Δευτέρα, ημέρα που αναμένεται ο δεύτερος “γύρος” της γενικής συνέλευσης, ενδεχομένως με χαρακτήρα εκλογών, αν εκδηλωθούν εθελοντές και πρόθυμοι προς διοικητική εμπλοκή. 

Βεβαίως, οπως αναφέρει και ο Θεόφιλος Ψυχογιος στο soccerptactor, κάποιοι πρέπει να σηκώσουν και το οικονομικό φορτίο (το μεγαλύτερο “αγκάθι” προς ώρας), ενώ στα “μείον” είναι και ο πολύ περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων παικτών στην “αγορά” για συγκρότηση σχετικά ανταγωνιστικού ρόστερ και πολύ άμεσα. 

Και αυτό γιατί κανένας δεν έχει παραμείνει στο ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα, μετά τη μη συμμετοχή στη SL2 και την αποχώρηση του προπονητή Κώστα Βελιτζέλου και κυρίως του χρηματοδότη, Χρόνη Παπαβραμίδη. Άπαντες έχουν πάρει τα δελτία τους και ήδη αρκετοί συμφώνησαν με άλλες ομάδες (Κρίτων Νικολαϊδης στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, στον ΠΑΟ Ρουφ οι Σμίλτος και Ζαφειράκης που θα ήταν στο ρόστερ σε περίπτωση SL2, όπως και άλλοι που ήταν σε παρόμοιο καθεστώς, προφορικής συμφωνίας και αναμονής για την κατηγορία), ενώ οι υπόλοιποι συζητούν με συλλόγους. 

Συγκεκριμένα, ελεύθεροι κυκλοφορούν οι Στέργιος Φαρμάκης, Δημήτρης Γκιουλμετάρογλου (τερματοφύλακες), Θωμάς Γραικός, Νίκος Κουρέλλας, Αλέξανδρος Μαυρομιχάλης, Αντώνης Σαπουντζής, Γιάννης Βοσκόπουλος , Θανάσης Ζουλούμης (αμυντικοί), Νίκος Καθάριος, Παύλος Καθάριος, Χάρης Ψάλτης, Στάθης Σαρβανίδης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρος Πορτοκαλάς, Αδάμ Κούφας (μέσοι), Σάκης Κανούλας, Γιώργος Κάκκο, Γιώργος Αποστολίδης (επιθετικοί). Υπενθυμίζεται ότι ο Κουρέλλας έχει περάσει από τον Εβρο Σουφλίου, ο Νικος Καθαριος και ο Χαρης Ψάλτης από τον Πανθρακικό και ο Παύλος Καθάριος από την Skoda Ξάνθη.

Εφόσον ο Αγροτικός τα καταφέρει, θα μετάσχει στον ίδιο όμιλο με τις ομάδες της Θράκης όπως συνέβη και την περσινή χρονιά, που αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 1ο Ομιλο αλλά δεν του επετράπη η άνοδος στην SL2 λόγω απουσίας αθλητικής αναγνώρισης. Πλεον αποτελεί ερωτηματικο και αν θα καταφέρει να ειναι την νεα σεζον αντιπαλος του Πανθρακικου, της Αλεξανδρουπολης, του Ορφέα Ξάνθης και του Αρη Αβατου στη νέα Γ’ Εθνική.