ΕΠΣ Έβρου: Ανακοίνωσε επίσημα Γκαβανόζη από την Αλεξανδρούπολη ο Ιπποκράτης

Επιβεβαιώθηκαν οι προ δεκαημέρου πληροφορίες του ThrakiSportS και παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου ο Ιπποκράτης ανακοίνωσε την έλευση του Σεβαστού Γκαβανόζη στους πρωταθλητές.

«Υποδεχόμαστε με χαρά τον ΣΕΒΑΣΤΟ ΓΚΑΒΑΝΟΖΗ στην ομάδα μας, από την “ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ” ευελπιστώντας ότι με την εμπειρία και την ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια ,θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ποιοτική αναβάθμιση της ομάδος μας, έστω και την ύστατη στιγμή ,λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. ΣΕΒΑΣΤΕ σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ….!!!!», αναφέρει η ανακοινωση.

Ο 34χρονος ξεκίνησε την Θράκη Φερών από όπου και κατάγεται και συνέχισε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ακολούθησε μια πενταετία αποχής από το ποδόσφαιρο για προσωπικούς λόγους, αλλά η επιστροφή του ήταν δυναμική. Επέστρεψε στην ενεργό δράση στην αγαπημένη του Θράκη Φερών, ακολούθησε ο ΑΟ Μαΐστρου, μετά ξανά στις Φέρες, ένα εξάμηνο η ΑΕ Διδυμοτείχου όπου κατέκτησε το νταμπλ, πέρασε μια διετία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με ένα πρωτάθλημα, κύπελλο και Σούπερ Καπ μετά ξανά επέστρεψε για τέταρτη φορά στην Θράκη Φερών. Πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την φανέλα της Αλεξανδρούπολης με την οποία κέρδισε το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου και το Σούπερ Καπ.