Επίθεση Παύλου Δάγκα στον Χατζημεστή: «Με ποιο δικαίωμα αδιαφορείτε για την θέληση των πολλών και προκρίνεται τη δίκη σας θέση;»

Σε προσωπική επιθεση προς τον Μπάμπη Χατζημεστή προχώρησε ο Παύλος Δάγκας μέσα από ανάρτησή του στο facebook, με αφορμή τη μετονομασία του Ορφέα σε Ξάνθη και την προσπάθεια να παρουσιαστεί ως διάδοχη κατάσταση του ΑΟΞ.

Η ανάρτησή του έγινε αργά το βράδυ της Πεμπτης, ήδη συζητείται στους κυκλους των φιλάθλων της ομάδας και σε αυτην αναφέρονται τα εξής:

Σήμερα 20/10/2022 υπήρξε ανακοίνωση από τον κύριο Χατζημεστή για την πρόθεση του να αλλάξει την ονομασία της ομάδας του από «Ορφεα» σε Ξάνθη με σήμα το Δημόκριτο .
Καλεί τους φιλάθλους την ερχόμενη Δευτέρα στο Le Chalet. Αλήθεια ποιος ο λόγος της συγκεκριμένης συγκέντρωσης ; Για να βρεθούν χρηματοδότες ή για να ζητήσει τη στήριξη του κόσμου;
Η προηγούμενη συγκέντρωση που έγινε με πρωτοβουλια του κυρίου Χατζημεστη στο Επιμελητηριο χαρακτηρισθηκε από τον ίδιο ως ΦΙΑΣΚΟ και σε καμία περίπτωση δεν πήρε ως ανταποδωση την στήριξη του κόσμου.
Εκτιμηση μου ότι η επερχόμενη συνάντηση τη Δευτέρα 24/10/2022 θα αποτελέσει το φιάσκο νο2.
Πως αποφασίστηκε και από ποιον το σήμα της ομάδας να είναι ο Δημοκριτος. Έχει την έγκριση του Ερασιτέχνη Αοξ!;
Η προηγούμενη συνάντηση που έγινε στο Επιμελητήριο συγκλήθηκε από τους παλαίμαχους του Αοξ. Στην ίδια συνάντηση ακούσαμε οτι ο ΑΟΞ πέθανε και δεν υπάρχει .
Καλλιστα θα μπορούσε καποιος να πει ότι αν συμμερίζεστε αυτήν άποψη ουσιαστικά ακυρώνετε το λόγο και τη σημασία του συλλόγου σας ο οποιος φέρει την ονομασία «Συλλογος Παλαιμάχων ΑΟΞ».
Διαλέξτε …Πέθανε ο ΑΟΞ ή όχι ;
Η ιστορία δεν ξεγράφει από την μια μέρα στην άλλη και δεν είναι δυνατόν σε ένα θέμα τεράστιας σημασίας να γίνονται σπασμωδικές κινήσεις από τους λίγους .
Η νέα ομάδα που θα μετανομαστει σε Ξάνθη θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνικη. Αν κάνει πορεία πρωταθλητισμού και ανεβει στην Β’ Εθνική , η οποία και αποτελεί επαγγελματική κατηγορία , πως θα διαχειριστεί η νέα ομάδα τα υπάρχοντα χρέη της ΠΑΕ που ανέρχονται σε 2,8 εκατομμύρια ευρώ ;
Έχει γίνει σχετικός έλεγχος του ενδεχόμενου αυτού ή αποκλειστικός αυτοσκοπός ειναι η συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική χωρίς όραμα . Δηλαδή ξανά από την αρχή, ομάδα χωρίς όνειρα , χωρίς στόχους με αποκλειστικό ζητούμενο πως θα σωθεί η χρονιά και ξανά από την αρχή.
Γνωρίζουν οι κύριοι που πάνε να προχωρήσουν το εγχείρημα αυτό με σημα το Δημόκριτο , όνομα που παραπέμπει στην παλιά τάξη πραγμάτων και έδρα την πόλη της Ξανθης ,ποια η κατάληξη του Ηρακλή και της Βέροιας που κινήθηκαν αναλογως με ονομασιες και σήματα ; Τι έγινε με τις πρόσφυγες που σκάνε η μια μετά την άλλη; Σας απαντάω ευθεως ότι όλες οι πρόσφυγες δικαιώνουν τους ανθρώπους που ζητάνε τα δεδουλευμένα τους.
Για ποιο λόγο η ομάδα του Ορφέα προ διετίας όντας πρωταθλήτρια στη Γ’ Εθνική δεν ανέβηκε στη Β’ Εθνική για να ακούγεται η πόλη μας ακόμα πιο πολύ στο Πανελλήνιο ;
Ήταν οικονομικοί οι λόγοι ;
Τώρα δηλαδή με την μετονομασία σε Ξάνθη η ίδια ομάδα έχει διασφαλίσει τους οικονομικούς πόρους ;

Κυριε Χατζημεστη με ποιο δικαίωμα αδιαφορείτε για την θέληση των πολλών και προκρίνεται τη δίκη σας θέση ; Με ποιο δικαίωμα παίρνετε αποφασεις οι οποιες εμπλέκουν άμεσα τον ερασιτέχνη ΑΟΞ;
Πρόταση μας αποτελεί η ενεργοποίηση του Ερασιτέχνη ΑΟΞ. Restart σε όλα τα επίπεδα . Από την αρχή όλα με διαφάνεια και υπομονη .
Είμαστε πολλοί και θα αγωνιστούμε για τον ΑΟΞ μας. Τον ΑΟΞ μου που μου τον έμαθε ο πατερας μου από 3,5 χρόνων.
Είμαστε πολλοί κι ας είναι τα εμπόδια που βάζετε στον δρόμο μας ακόμα πιο πολλά .
Εμείς για τις ιδέες μας αγωνιζόμαστε .
Και ο ΑΟΞ μας είναι ΙΔΕΑ.
Στο τέλος εμείς θα νικήσουμε . Ο ΑΟΞ μας θα νικήσει .