Απογοητευμένος ο Μπάτζιος με την κατάσταση του ΑΟΞ: «Πρέπει να προβληματίσει όλους το πώς γίνεται να διαλύονται ιστορικές ομάδες»

O Θρακιώτης περσινός παίκτης του ΑΟΞ Χρήστος Μπάτζιος, που αγωνίζεται πλέον στην ομάδα των Χανίων, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Matchtime» του CRETA TV, όπου σχολίασε μεταξύ άλλων την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η Ξάνθη.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου και μέχρι το Δεκέμβριο τα πράγματα ήταν κάτι παραπάνω από επαγγελματικά. Δεν μας έλειπε τίποτα σαν ποδοσφαιριστές, γιατί όλοι γνωρίζουμε στην Ελλάδα ότι η Ξάνθη διαθέτει από τις 4-5 καλύτερες εγκαταστάσεις γενικά και στην Super League 1 και 2.

Πάραυτα μετά από κάποια προβλήματα που είχε ο προπονητής όπου είχαν δεσμευτεί κάποια χρήματα με εκκρεμότητες που είχε στο εξωτερικό, η ομάδα σα να «έριξε κουρτίνα». Και στις πληρωμές και στο αγωνιστικό, σε όλα. Αυτό πιστεύω ότι ήταν το «κλειδί» ούτως ώστε να σταματήσουν όλες οι διεργασίες.

Είναι πολύ στενάχωρο γιατί η Ξάνθη ήταν 35 χρόνια συνεχόμενα στην Α’ Εθνική και επιπλέον είναι στενάχωρο από όλες τις παροχές που σου προσφέρει η ομάδα. Τις εγκαταστάσεις, δέκα γήπεδα, ακαδημίες, έχει βγάλει πολλά ονόματα και η Ξάνθη όπως και ο Εργοτέλης αντίστοιχα. Όλη αυτή η κατάσταση είναι λυπηρή και πρέπει να προβληματίσει όλους, για το πώς γίνεται αυτό και διαλύονται ιστορικές ομάδες».