Super League 2: Από τον ΑΟΞ στον Πανδραμαϊκό ο Ουνγιαλίδης! Ανακοινώθηκε μαζί με άλλους τρεις παίκτες πρώτης γραμμής

Καρέ ενίσχυσης για τον Πανδραμαϊκό, που ανακοίνωσε την έλευση τεσσάρων παικτών πρώτης γραμμής, ανάμεσα στους οποίους και ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον ΑΟΞ. 

 Ο 28χρονος Κοζανίτης ακραίος μπακ (κυρίως αριστερός) εκτός από την Ξάνθη με την οποία έπαιξε πέρυσι στη Super League 2, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αγροτικό Αστέρα, Ζάκυνθο, Καλλονή, Βόλο, Βέροια και Χανιά.

Επίσης ο Πανδραμαϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου Δραμινού δεξιού μπακ, Ανέστη Τάσιου, που έπαιξε στη Δόξα Δράμας μια τριετία (οι δυο χρονιές στη SL2) και του 21χρονου Ανέστη Αναστασιάδη που παίζει παντού στα άκρα σε άμυνα, κέντρο και επίθεση και φόρεσε ξανά στο παρελθόν τη φανέλα του “Πανδράμ” (πέρυσι στη Δόξα Δράμας, παλιότερα σε Απόλλωνα Πόντου και Ηρακλή Αμπελοκήπων).

Τέλος, η ομάδα του Πέτρου Στοϊλα ανακοίνωσε και την απόκτηση του Άγγελου Καρατάσιου, 25χρονου Κατερινιώτη στόπερ, που συνεργάστηκε πέρυσι στη SL2 και το Διαγόρα Ρόδου με τον Σερραίο τεχνικό του Πανδραμαϊκού (ακόμα έπαιξε σε  Βατανιακό, Πιερικό, Τύρναβο, Νίκη Βόλου, Λάρισα, Ολυμπιακό και Απόλλωνα Λάρισας).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Δραμινών για το τετραπλό “χτύπημα”:

Ο Πανδραμαϊκος Α.Ο. ανακοινώνει πως έχει την τιμή να εντάξει στην ομάδα τους ποδοσφαιριστές: (αλφαβητικά)
Αναστασιάδης Ανέστης (12 Μαρτίου 2001)
προηγούμενη ομάδα: Δόξα Δράμας.
Καρατάσιος Άγγελος (22 Ιουνίου 1997)
προηγούμενη ομάδα: Διαγόρας Ρόδου.
Ουνγιαλίδης Δημήτριος (24 Οκτωβρίου 1994)
προηγούμενη ομάδα: ΑΟ Ξάνθης.
Τάσιος Ανέστης (13 Μαρτίου 2001)
προηγούμενη ομάδα: Δόξα Δράμας
”.