Κύπελλο Ελλάδας: Με δυο γκολ του Γκέκα που αντικαταστάθηκε στο 20′ το Παραλίμνιο πέρασε αέρας στα Διαβατά επί του Ιωνικού

Στους 16 του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε για πρώτη φόρα στην ιστορία του ο Απόλλωνας Παραλιμνίου του Νίκου Καραμπετάκη κερδίζοντας με 0-4 την ομάδα Ιωνικού Νέας Ιωνίας την μοναδική ομάδα από το τοπικό που συνέχιζε στον θεσμό.

Η ομάδα των Σερρών με πρωταγωντή τον Κοσμά Γκέκα μπήκε πολύ δυνατα στον αγώνα στα Διαβατά και προηγήθηκε με 0-2 με γκολ του Κοζανίτη πρωην φορ του Αρη Αβάτου. Στο 2΄  μετά από σέντρα μέσα στην περιοχή του Ελέζι ο Γκέκας ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το 0-1 και στο 13′ μετά από σουτ του Κιουτσεκτσίδη μέσα από την περιοχή και λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Γκέκας από κοντά με πλασε έκανε το 0-2.

Στο 20′ ωστόσο τραυματίστηκε και προληπτικά έγινε αλλαγή. Στο 57′ ο Ελέζι έδωσε αέρα τριών τερμάτων για την ομάδα του ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο  Καρυοφύλλης με γκολ που πέτυχε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 0-4.

Πέρα του Γκέκα για την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη, βασικός ήταν και ο τερματοφύλακας Γιώργος Νομικός και πέρασε στο 75′ ο Κώστας Καρατλίδης, όλοι τους με πέρασμα από τον Αρη Αβάτου.