Η πρόταση του Ιπποκράτη και του Γιάννη Χεργκελετζάκη προς την ΕΠΣ Έβρου για έναρξη του πρωταθλήματος το μεθεπόμενο Σάββατο

Την επιθυμία του πρωταθλητή Ιπποκράτη και πιθανώς και άλλων ομάδων να μην αρχίσει ξαφνικά το πρωτάθλημα αυτό το Σάββατο 22/10 αλλά το επόμενο 29/10 γιατί οι ομάδες δεν θα προλάβουν να οργανωθούν για πάρα πολλούς λόγους εξέφρασε το μέλος της διοίκησης Γιάννης Χερχελετζάκης.

Το καλύτερο που πρέπει να κάνει η ΕΠΣ Έβρου είναι την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος να την ξεκινήσει το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο κάτι άλλωστε που θα προτιμήσουν όλες οι ομάδες.

Δεν είναι επείγον να ξεκινήσει άμεσα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο διότι οι ομάδες δεν θα έχουν προλάβει να λύσουν τις άμεσες εκκρεμότητες που θα έχουν εάν και εφόσον αυτό αποφασιστεί.

Η ομάδα του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρδα Καστανεών.

Η ανάρτηση του Γιάννη Χεργκελετζάκη την οποία κοινοποίησε και ο Ιπποκράτης: Την Πεμπτη 20/10/22 υπαρχει το ενδεχομενο η Ε.Ε της ΕΠΟ να αποφασισει την διακοπη της αναστολης των ερασιτεχνικων πρωταθληματων ….Την ιδια μερα υπαρχει και το ενδεχομενο η ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ να αποφασισει και την διεξαγωγη της 1ης αγωνιστικης των πρωταθληματων της απο το Σάββατο 24/10/22 δηλαδη 2 μερες μετα την ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ αποφαση της ΕΠΟ . Και μου γενναται η απορια …ειναι δυνατον μεσα σε μια μερα ουσιαστικα μια ομαδα να βρει λεωφορειο για να παει να παιξει στην αλλη ακρη του νομου …να κλεισει εστιατοριο για την ομαδα … να κανονισουν οι παικτες τις υπηρεσιες τους στο στρατο και στην αστυνομια για να μπορεσουν να ακολουθησουν την αποστολη…!!! Η απαντηση ειναι ΦΥΣΙΚΑ και ΟΧΙ . Για ποιο λογο λοιπον να μην ξεκινησει το πρωταθλημα στις 29/10/22 ωστε να εχουν τον απαραιτητο χρονο οι ομαδες να κανουν τον απαιτουμενο προγραμματισμό τους και να εκλείψει και το στοιχειο του αιφνιδιασμου !Αλλωστε δεν εχουμε και κανενα μεγαλο πρωταθλημα …9 αγωνιστικες ειναι ολο και ολο.