Συνολική δαπάνη 280 χιλιάδες ευρώ από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για νέο σύγχρονο αθλητικό υλικό

Με νέο σύγχρονο αθλητικό υλικό συνολικής δαπάνης 280.996,40€ με ΦΠΑ, εξοπλίζει τους αθλητικούς του χώρους ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Στο πλαίσιο του  ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια εξοπλισμού Αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αλεξανδρούπολης», συνολικής δαπάνης  280.996,40€ με ΦΠΑ, υπογράφηκαν από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τους εκπροσώπους των αναδόχων εταιριών, οι  συμβάσεις που θα εξασφαλίσουν στις αθλητικές δομές του Δήμου μας τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό για την άρτια λειτουργία τους.

Ειδικότερα, εκπρόσωπος της εταιρείας Χ. ΡΩΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε  υπέγραψε σύμβαση συνολικού ποσού 145.675,20 με ΦΠΑ και με την υποχρέωση να προμηθεύσει εντός 4 μηνών τον Δήμο Αλεξανδρούπολης με όργανα ενόργανης γυμναστικής μονόζυγα, ίππους, βατήρες, δίζυγα. Επίσης, η προμήθεια αφορά στη μηχανή κολύμβησης  VASA SWIM ERGOMETER, ένα σύγχρονο όργανο εκγύμνασης των κολυμβητών έξω από την πισίνα που επιτρέπει στον χρήστη να ενδυναμώσει στο στυλ κολύμβησης που τον ενδιαφέρει.

Επιπλέον, η εταιρεία Σ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α. ΤΟΛΟΥΔΗΣ Ο.Ε δια του νόμιμου εκπροσώπου της Σφακιανάκη Σωκράτη υπέγραψε σύμβαση συνολικού ποσού 69.728,92 με ΦΠΑ και θα προμηθεύσει τις αθλητικές  δομές  του Δήμου  κατά τους επόμενους 4 μήνες με απαραίτητο εξοπλισμό που θα διευκολύνει την αθλητική κοινότητα, μεταξύ αυτών ταπί αντιπτέρισης, εμπόδια στίβου, πίνακες σκορ μπάσκετ-βόλεϊ, σύστημα προσγείωσης άλματος επί κοντώ και ύψους. Επιπλέον, πολύ σύντομα το Δημοτικό Κολυμβητήριο αναμένεται να εξοπλιστεί με  αντικυματική διαδρομή κολύμβησης αξίας 27.788,40 με ΦΠΑ.

Με την ολοκλήρωση της προμήθειας και εγκατάστασης του νέου αθλητικού υλικού στις αθλητικές δομές του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αφενός βελτιώνουμε τις συνθήκες άθλησης των παιδιών και αθλητών μας και αφετέρου θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε διεθνείς διοργανώσεις όπως το παγκόσμιο πρωτάθλημα badminton.