Γ’ Εθνική: Παρελθόν όλοι οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα! Προς Καμπανιακό ο Παύλος Καθάριος

Δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Αγροτικό Αστερα αν και η ομάδα του Ευόσμου δήλωσε συμμετοχή, ωστόσο πολλά θα κριθούν στην κρίσιμη γενική συνέλευση της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το soccerpractor, απαντες έχουν πάρει τα δελτία τους και ήδη αρκετοί συμφώνησαν με άλλες ομάδες όπως ο 30χρονος πρώην μέσος της Ξάνθης Παύλος Καθάριος που θα παραμείνει Θεσσαλονίκη και απλά θα μετακομίσει από τον Εύοσμο στην Χαλάστρα για λογαριασμό του Καμπανιακού. ενώ οι υπόλοιποι συζητούν με συλλόγους. Ο αρχηγός του Αστερα έχει αγωνιστεί ακόμα πλην Ξάνθης, σε Πιερικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, Καβάλα, Νέστο Χρυσούπολης, Πύδνα Κίτρους, Κιλκισιακό και Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ελεύθεροι αν και έχουν αρκετές προτάσεις είναι οι δικοί μας Χάρης Ψάλτης, Νίκος Καθάριος και Νίκος Κουρέλλας. όπως και οι Στέργιος Φαρμάκης, Δημήτρης Γκιουλμετάρογλου (τερματοφύλακες), Θωμάς Γραικός, Αλέξανδρος Μαυρομιχάλης, Αντώνης Σαπουντζής, Γιάννης Βοσκόπουλος , Θανάσης Ζουλούμης (αμυντικοί), Στάθης Σαρβανίδης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρος Πορτοκαλάς, Αδάμ Κούφας (μέσοι), Σάκης Κανούλας, Γιώργος Κάκκο, Γιώργος Αποστολίδης (επιθετικοί).